- 23,994
- 22,413
- 113
Bilmiyorum ki kaybede kaybede eve gidesim yok artık psikoloji yerlerde dışarıda geziyordum baktım sokaklarda bi ben kalmışım yavaştan evin yolunu tuttum puahaBu saatte dışarda nabion dost sorması ayıp
Bilmiyorum ki kaybede kaybede eve gidesim yok artık psikoloji yerlerde dışarıda geziyordum baktım sokaklarda bi ben kalmışım yavaştan evin yolunu tuttum puahaBu saatte dışarda nabion dost sorması ayıp
Sonra millet niye kaçak izliyor diolar. taraftarium.co adresinden izleMK tuttura bak hele sen maçı izlemek için son 1 yatırım yapman gerekli diyor
Takmamaua çalış bu işin işleyişi boyle maalesef dost. Kaybetme ihtimali her zaman daha yüksek olacakBilmiyorum ki kaybede kaybede eve gidesim yok artık psikoloji yerlerde dışarıda geziyordum baktım sokaklarda bi ben kalmışım yavaştan evin yolunu tuttum puaha
Adamsın abiSon bir vuruş yapalım 🙄ben çok geceler parasızlıktan değil ama yalnızlıktan çok üşüdüm bugün dostlara el uzatıp üşümesinler istiyorum,🙏🥺
Kaç yıldır yasaldan oynamıyorum.İçeride 1 kuruş bile bırakmazsan müstahak sana aw
DevammmmTek adım gelirse paylaşıyoruz 🤗🙏
Ekli dosyayı görüntüle 789679
760k kaybettim hocam az değil anam ağladı 10 gündür ben suan kendimde değilim uzun zaman da kendime gelemicem galibaTakmamaua çalış bu işin işleyişi boyle maalesef dost. Kaybetme ihtimali her zaman daha yüksek olacak
Bol şansın olsun, takip etmedim şimdiye kadar kazananlara tebriksTek adım gelirse paylaşıyoruz 🤗🙏
İnşallah dostum dostum bol şanslarTek adım gelirse paylaşıyoruz 🤗🙏
ABD güveniyorum işteTek adım gelirse paylaşıyoruz 🤗🙏
Hadi aksınTek adım gelirse paylaşıyoruz 🤗🙏
Gelir bu bol şansTek adım gelirse paylaşıyoruz 🤗🙏