- 440
- 274
- 63
Para sanala düşünce insanın gözü doymuyorAldim 2 gün önce 500k den fazla para aldim jackpot dustu gözüm doymadı güzel bir dağıtım yapip köşeme çekilecektim bu slot ole birsey ki beni içine hapsetti
Para sanala düşünce insanın gözü doymuyorAldim 2 gün önce 500k den fazla para aldim jackpot dustu gözüm doymadı güzel bir dağıtım yapip köşeme çekilecektim bu slot ole birsey ki beni içine hapsetti
Eyw dost umarım kazanirsin sansin bol olsun gecen güzel gecsinDostum şimdi gördüm,ben nasıl selam almam ve aleykümselam gardaşım 🙏
Var ol dostum benimEyw dost umarım kazanirsin sansin bol olsun gecen güzel gecsin
Suan Türkiye'de millet bu parayı kazanmak için 1.5-2 yıl çalışıyor. Büyük hata ettin aldığın an çekilecektin dost. Sağlık olsunAldim 2 gün önce 500k den fazla para aldim jackpot dustu gözüm doymadı güzel bir dağıtım yapip köşeme çekilecektim bu slot ole birsey ki beni içine hapsetti
Sanal adı üstünde gerçekte olsa yapamazsın oyun gibi gerçek değil gibiPara sanala düşünce insanın gözü doymuyor
Gelirse erhan ve @Fterim1905 hoca 130 ar TL cikBilmiyorum ki kaybede kaybede eve gidesim yok artık psikoloji yerlerde dışarıda geziyordum baktım sokaklarda bi ben kalmışım yavaştan evin yolunu tuttum puaha