- 3,728
- 6,658
- 113
Adamsın enişte sen ayarla onuBurda olanlar beğensin 5 dk içinde baştan beri olanlar dümen yapmasın kimse biliyom çoğunda gözümden kacmasin
Adamsın enişte sen ayarla onuBurda olanlar beğensin 5 dk içinde baştan beri olanlar dümen yapmasın kimse biliyom çoğunda gözümden kacmasin
20 bine adam demeyeceğim kimse yok Almancı 20 bini göreyim öleyim 625 ten 50 tür turbo yaparAdamsın enişte sen ayarla onu
Paçalardan akıyor awŞans bende bende.Yemin ederim kuponu hiç takip etmedim.Son 2 dakika kala takip ettim geldi 😂
Takip etmedim ama beğendim maksat ortalık karışsınBurda olanlar beğensin 5 dk içinde baştan beri olanlar dümen yapmasın kimse biliyom çoğunda gözümden kacmasin
Sende para var kanka sen destek cikta dağıtımı arttiralimTakip etmedim ama beğendim maksat ortalık karışsın
Elden teslim olur muSende para var kanka sen destek cikta dağıtımı arttiralim
Elden teslim olur mu
Elim temiz olsa ne olur içim pis 💉💊Elini yıka olur
Güllü baştan beri burada olan destek olan dostları yaz bana sana zahmetElini yıka olur
Ben sana atacağım kaç kişiyse sen hakkını ver kirveElini yıka olur
Bol şanslar bugün filipinde idare ederdi para aldinmi ordanBugünede güzel başladım.Almanya ve Finlandiya bugünün öpücüğü verdi.Bugünlükte kumarım bitti ve bir kombine alıp günü kapattım.Bu kombineyi çekiliş 20 kişi 50₺ olarak çekiliş açacaktım lakin benim gönderdiğim çekiliş parasının ulaşmadığı kişiler olmuş ben sorun yaşıyorum.Bundan dolayı çekiliş konusu açmıyorum.Herkese güzel günler dilerimEkli dosyayı görüntüle 306940Ekli dosyayı görüntüle 306941Ekli dosyayı görüntüle 306942
Nereye yazcam parayı buldun dm kapatmisinGüllü baştan beri burada olan destek olan dostları yaz bana sana zahmet
Kesene bereket yiğidim daim olsunBen sana atacağım kaç kişiyse sen hakkını ver kirve
Biz her zaman destekciniz dost seni destekledigimiz kadar Beşiktaş'ı destekledik her sene şampiyon olurGüllü baştan beri burada olan destek olan dostları yaz bana sana zahmet
Admine yaz başkan o hallediyor dm olayiniNereye yazcam parayı buldun dm kapatmisin
Kesene bereket dostBen sana atacağım kaç kişiyse sen hakkını ver kirve
Admin sen ben shellac dm yapalım beraber istersen kralAdmine yaz başkan o hallediyor dm olayini
Bi espiri yapalım dedik resmin haline bak
Sictin batırdın dostBi espiri yapalım dedik resmin haline bak