- 86,046
- 30,280
- 113
TamamdırBen şu anda müsait değilim dostlar.1-2 saate burada olacağım.O zaman bakalım duruma
TamamdırBen şu anda müsait değilim dostlar.1-2 saate burada olacağım.O zaman bakalım duruma
Abi sen işlerini hallet konu Emin ellerde 🤣Dostlar ben konuya hiç bakmadım.Şu anda pek müsaitte değilim.Geldiğimde burada olmuş olan dostları boş çevirmem zaten beni bilen bilir.Ama şu anda çok yoğunum bakamıyorum.Geleceğim 1-2 saate
Kein problemDostlar ben konuya hiç bakmadım.Şu anda pek müsaitte değilim.Geldiğimde burada olmuş olan dostları boş çevirmem zaten beni bilen bilir.Ama şu anda çok yoğunum bakamıyorum.Geleceğim 1-2 saate
Tebrikler kazancın daim olsun dost biz bekleriz problem yokDostlar ben konuya hiç bakmadım.Şu anda pek müsaitte değilim.Geldiğimde burada olmuş olan dostları boş çevirmem zaten beni bilen bilir.Ama şu anda çok yoğunum bakamıyorum.Geleceğim 1-2 saate
Ya umudum kalmadı 1 dk da ama dedim bu ballı kaç lazımsa tam o çıkar hiç olmicak şeyler oldiBu maç per tam 40 diyen Enişte ye yazar Avroları haketti 🤣
Enişte Avroları hesaplıyor şuan 🤣@Enişte milleti bekletmeyeyim.Konuda kimler vardı enişte?
Şenlik bişey yok başkan seni biliyoruz az çok senin sayende bizde seviniyoruzZekatı yapınca sonra biz suçlu çıkıyoruz dost 😂
Bekletme zaten ne bekletiyon 2 dklik is buluruz onları şimdi@Enişte milleti bekletmeyeyim.Konuda kimler vardı enişte?
Sıkıntı yok dostum kolay gelsinDostlar ben konuya hiç bakmadım.Şu anda pek müsaitte değilim.Geldiğimde burada olmuş olan dostları boş çevirmem zaten beni bilen bilir.Ama şu anda çok yoğunum bakamıyorum.Geleceğim 1-2 saate
Ozelde halledın enıste shellac kızarBekletme zaten ne bekletiyon 2 dklik is buluruz onları şimdi
😀😀😀Bu maç per tam 40 diyen Enişte ye yazar Avroları haketti 🤣
Shellac benim dostum dur bana kızar ama gönülden kizamazOzelde halledın enıste shellac kızar
Enişte abi beni de araya sıkıştır küçüğüm daha çok destek verdim sonda 🤣 Bol Bol dua ederim sana 😂Burda olanlar beğensin 5 dk içinde baştan beri olanlar dümen yapmasın kimse biliyom çoğunda gözümden kacmasin