- 64,619
- 29,960
- 113
Tam 40 🤣Senin benim olsa yüz kere yatardi 1 dk da 10 attilar
Tam 40 🤣Senin benim olsa yüz kere yatardi 1 dk da 10 attilar
Bızden kacmaz 😂😂Şans bende bende.Yemin ederim kuponu hiç takip etmedim.Son 2 dakika kala takip ettim geldi 😂
😂Fazla gülme çöpe giden para geldi yap bakalım zekâtını
Ahahah😁😁 imaknsiz olacaktı nerdeyse ama son sn geldiŞans bende bende.Yemin ederim kuponu hiç takip etmedim.Son 2 dakika kala takip ettim geldi 😂
Zekatı yapınca sonra biz suçlu çıkıyoruz dost 😂Fazla gülme çöpe giden para geldi yap bakalım zekâtını
Gözden çıkarmıştın birde agaŞans bende bende.Yemin ederim kuponu hiç takip etmedim.Son 2 dakika kala takip ettim geldi 😂
Sen bıze ver yonetımı overler hızdanZekatı yapınca sonra biz suçlu çıkıyoruz dost 😂
Hahaha valla öyleFazla gülme çöpe giden para geldi yap bakalım zekâtını
İnanki tüm kalbimizle gelmesini istiyordukŞans bende bende.Yemin ederim kuponu hiç takip etmedim.Son 2 dakika kala takip ettim geldi 😂
Extra gelende baya para ama 😁Gözden çıkarmıştın birde agatemiz ekstra geldi gibi birşey oldu
Sen bana salla bakalım biz bugüne kadar 30 bin para dağıttık hiç işimiz çıkmadıZekatı yapınca sonra biz suçlu çıkıyoruz dost 😂
İstisnalar kaideyi bozmaz dost 😁Zekatı yapınca sonra biz suçlu çıkıyoruz dost 😂
Tmmdir kanka hadi tebrikler yenidenBen şu anda müsait değilim dostlar.1-2 saate burada olacağım.O zaman bakalım duruma