Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabah Sabah Olaylar 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,329
1,005
113
Dün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
Tebrikler

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,570
7,765
113
Dün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
Tebrikler diyelim bizde

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,302
11,706
113
Gates olypus bin
Görsel İletirmisin reis?

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,107
845
113
Slotta kazandığın gün kaybettiğin gündür.20K atıp slot oynuyosan şimdi 150k alsan bile illa biyerde donunu alırlar kral.Bence bırak

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,323
8,582
113
Bu konuyu niye açarsın mesela 2 kişiye sigara parası bile atmamışsın, kazancın çekimin görseli de yok. Ne yapalım borç ödediysen. Para mı istiyosun biraz daha oynamak için

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,406
10,661
113
Bu konuyu niye açarsın mesela 2 kişiye sigara parası bile atmamışsın, kazancın çekimin görseli de yok. Ne yapalım borç ödediysen. Para mı istiyosun biraz daha oynamak için
Kanka forumda bazen bir didişme oluyor iki kişi arasında bir taneside zoruna gitsin diye böyle konular açıp güya onu kudurtmaya çalışıyor bunlar hayali ürün.. hiç bir şekilde gerçeği yansıtmaz. Adama 100₺ ye kedi köpek maması al diyorum kuruş yok diyor dediğin gibi neyin peşinde anlamadım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,098
18,626
113
Gates olypus bin
Harçlığın kaldı mı kardeşim ?

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,323
8,582
113
Kanka forumda bazen bir didişme oluyor iki kişi arasında bir taneside zoruna gitsin diye böyle konular açıp güya onu kudurtmaya çalışıyor bunlar hayali ürün.. hiç bir şekilde gerçeği yansıtmaz. Adama 100₺ ye kedi köpek maması al diyorum kuruş yok diyor dediğin gibi neyin peşinde anlamadım
Nasıl oluyosa tam borcu kadar kazanıor böyleleri. 100 lira bile kalmıyo geri

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
331
63
20k atıp oyun oynayan adam için 150k hayat kurtarmaz kendini kandırma yatırdıgının sadece 7 katını kazanmıssın

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,098
18,626
113
Aramızda para toplayalım yazıktır ya 150k kazanabilmiş sadece geri 1 kuruş kalmamış. Nakit 200üm var sigara alacaktım ama içmeyivereyim 2 gün
İyi yaparsın Ahmedim bencil olamamak lazım. Sigara içmeyi ver. Bende eş dosta yazayım 300-400 ne bulursam yetiştirelim kardesimize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...