- 58,859
- 28,895
- 113
Hepsini şikayet et Öyle DM atanları 😄😄😄Para icin yazan Dm attanlari başkana şikayet ettim
Hepsini şikayet et Öyle DM atanları 😄😄😄Para icin yazan Dm attanlari başkana şikayet ettim
TebriklerDün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
Darısı sna knka hepinize vurdugunuz milyon olsn dostlarım kafam rahatTebrikler
Tebrikler diyelim bizdeDün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
Görsel İletirmisin reis?Dün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Madmen reis nasılsın halin vaktin yerinde mi
Hahahhahahahhzhhzhahzhzgzgzhzh
Eyvallah bro saolasın sen nasılsınMadmen reis nasılsın halin vaktin yerinde mi
Sağolasın şükür teşekkür ederim bir selam veriyim dedimEyvallah bro saolasın sen nasılsın
Kanka forumda bazen bir didişme oluyor iki kişi arasında bir taneside zoruna gitsin diye böyle konular açıp güya onu kudurtmaya çalışıyor bunlar hayali ürün.. hiç bir şekilde gerçeği yansıtmaz. Adama 100₺ ye kedi köpek maması al diyorum kuruş yok diyor dediğin gibi neyin peşinde anlamadımBu konuyu niye açarsın mesela 2 kişiye sigara parası bile atmamışsın, kazancın çekimin görseli de yok. Ne yapalım borç ödediysen. Para mı istiyosun biraz daha oynamak için
Harçlığın kaldı mı kardeşim ?Dün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Nasıl oluyosa tam borcu kadar kazanıor böyleleri. 100 lira bile kalmıyo geriKanka forumda bazen bir didişme oluyor iki kişi arasında bir taneside zoruna gitsin diye böyle konular açıp güya onu kudurtmaya çalışıyor bunlar hayali ürün.. hiç bir şekilde gerçeği yansıtmaz. Adama 100₺ ye kedi köpek maması al diyorum kuruş yok diyor dediğin gibi neyin peşinde anlamadım
Aramızda para toplayalım yazıktır ya 150k kazanabilmiş sadece geri 1 kuruş kalmamış. Nakit 200üm var sigara alacaktım ama içmeyivereyim 2 günHarçlığın kaldı mı kardeşim ?
İyi yaparsın Ahmedim bencil olamamak lazım. Sigara içmeyi ver. Bende eş dosta yazayım 300-400 ne bulursam yetiştirelim kardesimizeAramızda para toplayalım yazıktır ya 150k kazanabilmiş sadece geri 1 kuruş kalmamış. Nakit 200üm var sigara alacaktım ama içmeyivereyim 2 gün
Allah razı olsun sizden sizde olmasanızİyi yaparsın Ahmedim bencil olamamak lazım. Sigara içmeyi ver. Bende eş dosta yazayım 300-400 ne bulursam yetiştirelim kardesimize