- 9,820
- 6,301
- 113
senin kupon chelsi kazanınca geldi dedim arsenalden yat iş yasıkintidan sitresden iyice vites attirdim acil para kazanip normale dönmek lazim
İyi geceler ferhatİyi geceler cümleten
İyi geceler olsun dostİyi geceler cümleten
🧐herif hem manyak..
Rastgele bayram beyİyi geceler ferhat
Parası olanın şansı da olur bir umut ekmek bekliyoruz ne yapalım yarın çocuğu sinemaya goturucem dedim de kuruş yok be böyle hayata sıçayımRastgele bayram beyşansın bol olsun
İyi para yapmistin aslında bir ara ama 40-50 k .. işi ne yaptın başladın mı boştamisin halaParası olanın şansı da olur bir umut ekmek bekliyoruz ne yapalım yarın çocuğu sinemaya goturucem dedim de kuruş yok be böyle hayata sıçayım
çok buyuk yıkim oldu cok lazimdi okadar sıkıştımki ödemelere nasip degilmissenin kupon chelsi kazanınca geldi dedim arsenalden yat iş yageçmiş olsun
İse başladım da 31k maaş 30k gider dost ek iş vs idare ediyoruz işteİyi para yapmistin aslında bir ara ama 40-50 k .. işi ne yaptın başladın mı boştamisin hala
Çok güzel getirmiştin ya vallaha çok üzüldümçok buyuk yıkim oldu cok lazimdi okadar sıkıştımki ödemelere nasip degilmis
Allah yardımcın olsun zor vallaİse başladım da 31k maaş 30k gider dost ek iş vs idare ediyoruz işte
İyi geceler şekerimİyi geceler 😁
Aynen dostAllah yardımcın olsun zor valla