- 14,741
- 9,334
- 113
Beni görünce yaranı arzuluyorsan tabiki art niyet hiç yok bunda 😂seni gorunce aklima geliyor ya valla art niyetli bisey degil![]()
Beni görünce yaranı arzuluyorsan tabiki art niyet hiç yok bunda 😂seni gorunce aklima geliyor ya valla art niyetli bisey degil![]()
Yaranı bulmuş oBeni görünce yaranı arzuluyorsan tabiki art niyet hiç yok bunda 😂
malatyalı niyazi mısriiii nadani terk etmedik ki yaaaraaani arzulayalim 😂 😂Beni görünce yaranı arzuluyorsan tabiki art niyet hiç yok bunda 😂
Nadani gündüz terk ettin tek golden yaranı buldun demekmalatyalı niyazi mısriiii nadani terk etmedik ki yaaaraaani arzulayalim 😂 😂
Nadanı da terk etmiş, eski Proletarya degil o artık.Yaranı bulmuş o
Canlımanyak mi yaniNadanı da terk etmiş, eski Proletarya degil o artık.
Rahmetli tek golden yatmayı severdiişte yaaraaan burda @Redkit1990
sıkintidan sitresden iyice vites attirdim acil para kazanip normale dönmek lazimNadanı da terk etmiş, eski Proletarya degil o artık.
Youtube izlesinİsmi olmayan ne etsin
Ahahaha hatırladım valla 😂 😂 😂Canlımanyak mi yani
Hem hüsnü hem manyakAhahaha hatırladım valla 😂 😂 😂
Lınk varmıYoutube izlesin
Lınk varmı![]()
Canlımanyak nedir yaw 1 milyar üyeden böyle 1 nick çıkar ancaHem hüsnü hem manyak
Diyorki maç öncesi oynayamıyorumCanlımanyak nedir yaw 1 milyar üyeden böyle 1 nick çıkar anca
Aman oynamasın maç öncesi manyak yazar hiç çekilmez o nikiDiyorki maç öncesi oynayamıyorum