- 6,313
- 5,208
- 113
Valla elime para geçtiğinde karton alıyorum ihtiyaçlarımı alıyorum kalanı kumarda oynuyorum 17 paket zulada var ay sonuna kadar yeterEyvallah dost alırız ya kontrol mekanizması olsa kumarcimi olurduk dost![]()
Valla elime para geçtiğinde karton alıyorum ihtiyaçlarımı alıyorum kalanı kumarda oynuyorum 17 paket zulada var ay sonuna kadar yeterEyvallah dost alırız ya kontrol mekanizması olsa kumarcimi olurduk dost![]()
hirrrrrr mrrrrrrrrrPisi pisi 😁
MetommmmmmBız gol derdındeyız mılllet sıgara
MetommmmmmBız gol derdındeyız mılllet sıgara
Valla yapmak lazım aslında dediğin gibi kenara bir iki karton atıp kafadan çıkarmak lazimValla elime para geçtiğinde karton alıyorum ihtiyaçlarımı alıyorum kalanı kumarda oynuyorum 17 paket zulada var ay sonuna kadar yeter
Hala varda ne bakiyosaBız gol derdındeyız mılllet sıgara
Kılıt hala versın penalrıHala varda ne bakiyosa
Kumar oynamasam zuladakj sigaraları satar yöne oynarım almak vi fayda etmiyorValla elime para geçtiğinde karton alıyorum ihtiyaçlarımı alıyorum kalanı kumarda oynuyorum 17 paket zulada var ay sonuna kadar yeter
47 tehlikeli atak yapmışEv 11 korner kullanmıs
Hayatta öyle bisey yapmam bisiler içerken yapıyordum onu bıraktım çok şükürKumar oynamasam zuladakj sigaraları satar yöne oynarım almak vi fayda etmiyor
Sigarayı kim alır laKumar oynamasam zuladakj sigaraları satar yöne oynarım almak vi fayda etmiyor
Heryer alır bakkallar 7-8 tl altına alırSigarayı kim alır la![]()
Aman dost evli barkli adamsın uzak dur boşverHayatta öyle bisey yapmam bisiler içerken yapıyordum onu bıraktım çok şükür
Ayrıldım ben aga baba evindeyimAman dost evli barkli adamsın uzak dur boşver
Her yer alır 5 lira eksik söyle yeter yan tarafında tanıdık bakkal var var al derim mesela 17 paket 1500 ver direk havada kaparlarSigarayı kim alır la![]()
Aynen öyle işine gelir onlarındaHer yer alır 5 lira eksik söyle yeter yan tarafında tanıdık bakkal var var al derim mesela 17 paket 1500 ver direk havada kaparlar
Ayrıldım ben aga baba evindeyim