- 8,418
- 6,699
- 113
Allah'ına kurban olurum sıkıntı yok yanlış bilen herkesin canı sağ olsun yerin ayrı abi.@haylan06 dostumuz güzel adamdır dost.. yanlış yapacak adam değil
Allah'ına kurban olurum sıkıntı yok yanlış bilen herkesin canı sağ olsun yerin ayrı abi.@haylan06 dostumuz güzel adamdır dost.. yanlış yapacak adam değil
Eyvallah dost hosbulduk nasilsinvay beşiktaşlı hosgeldin![]()
La ben yazsam şuna buna verdim diye burda 88 sayfa çıkar Ahahhaha bende sevmem öyle şeyleri seviyorum seni iyi geceler sen bi Türk kahveziBen o 40 ı koymadan 2 gün önce roll falan pek takip etmem anlamam seni gördüm la dedim çocuğa şans dile kaç kere yazdım oralarda skor şu diye herkese dağıttın bana vermedin versende almam zaten onu kurdum kafamda sanada dedim ben açık konuşurum canın sağ olsun birdahakinede sözümüz sana olur ben şuna buna verdim yazmam dağıtıp geçiyorum
Bas tacisin ikimizde güzel insanalrsiniz olur boyle şeyler neyseki tatlıya bağlanmış sevindimAllah'ına kurban olurum sıkıntı yok yanlış bilen herkesin canı sağ olsun yerin ayrı abi.
nasil olalim ayni ya alçak sürünmeye devamke. sen nasilsinEyvallah dost hosbulduk nasilsin
Onu yazan elime sokaym zaten amk 😂Remo da gol olmalı yoksa sıkıntı dk 27
Valla çalışıyoruz ya mesaiye dewam eve gitsekte uzatsak ayaklari balkonanasil olalim ayni ya alçak sürünmeye devamke. sen nasilsin
çalişmak iyidir 2 haftadir yatiyorm duvarlar uzerime geliyor yaniValla çalışıyoruz ya mesaiye dewam eve gitsekte uzatsak ayaklari balkona
Kanka senin site düzelmedimi hâlaLa ben yazsam şuna buna verdim diye burda 88 sayfa çıkar Ahahhaha bende sevmem öyle şeyleri seviyorum seni iyi geceler sen bi Türk kahvezi
İç en acısından al duşunu yat uuyu 🤣🤣
Yok amqKanka senin site düzelmedimi hâla
Lan vallahi brezilya kadınlar 30.5 üst gir diyecektim çeyreğe 1.92 orani vardi 46 sayı oldu amkOnu yazan elime sokaym zaten amk 😂
Kanka brezilya karılar şov yapıyor vallahi kötü kaçtı o iki maçYok amq
Açtığı baremler 30.5 29.5 ceyrege bedavadan kaçırdık bunlariYok amq
Vurucu yarı ya 6,5 handi + girdi helal olsun 7-0 seri çekti evKanka brezilya karılar şov yapıyor vallahi kötü kaçtı o iki maç
Ben basketten anlamiyom 😂😂Vurucu yarı ya 6,5 handi + girdi helal olsun 7-0 seri çekti ev
Öne bile geçtiVurucu yarı ya 6,5 handi + girdi helal olsun 7-0 seri çekti ev