- 13,237
- 8,551
- 113
Bırak uğraşma bı derdi varsa özelden yazsın banaKardeşim adamın rolünde başkasına neden şans diliyorsun hayrolsun bir sıkıntınmi var
Bırak uğraşma bı derdi varsa özelden yazsın banaKardeşim adamın rolünde başkasına neden şans diliyorsun hayrolsun bir sıkıntınmi var
Sanada bol şansKardeşim adamın rolünde başkasına neden şans diliyorsun hayrolsun bir sıkıntınmi var
Bol şans@peatsx kardeşime selam olsun
Kazanirsak rolcu seceriz
Bak bı derdin varsa DM orda bana yaz 12. Cadde 9 caddeye çok uzak değilSanada bol şans
Gardasim derdi sıkıntısı olana dm her zaman açık varsa sorunu sıkıntısı olan yazsın bana da gevşeklik yapıp konuyu pic edip Yalandan huzursuzluk çıkarmanın bir anlamı yok seninle derdi olanın benimle derdi vardır sorunu sıkıntısı olan ulaşsın hiç problem değilBırak uğraşma bı derdi varsa özelden yazsın bana
İşine bak lan tenekeSanada bol şans
Allah Allah ne bu agresiflik bol şans dedik 😆Bak bı derdin varsa DM orda bana yaz 12. Cadde 9 caddeye çok uzak değil
Gece gece insanların asabını bozmaSanada bol şans
Bak gardaş seni severim efendi adamsın benim gbi evli barkli adamsın her sefernde gelip konumu PC etme yasin basın var ayıp daaAllah Allah ne bu agresiflik bol şans dedik 😆
Reis beni görsen kahrından ölürsün hiç o topa girme size iyi rollingler birşey demedik alındınız yarası olan gocunurBak bı derdin varsa DM orda bana yaz 12. Cadde 9 caddeye çok uzak değil
Ondan mı gelip gelip rollinge saçma sapan şeyler yapıyorsun ?Reis beni görsen kahrından ölürsün hiç o topa girme size iyi rollingler birşey demedik alındınız yarası olan gocunur![]()
Tamer oğuzhan gardaşımın bana bi 80 bin lira borcu var seriden bana ulaşıp çözsene ahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣Gardasim derdi sıkıntısı olana dm her zaman açık varsa sorunu sıkıntısı olan yazsın bana da gevşeklik yapıp konuyu pic edip Yalandan huzursuzluk çıkarmanın bir anlamı yok seninle derdi olanın benimle derdi vardır sorunu sıkıntısı olan ulaşsın hiç problem değil
Oğuzhan adamdır kanka Oğuzhan gibi adamın borcu olsun sana yeterkiTamer oğuzhan gardaşımın bana bi 80 bin lira borcu var seriden bana ulaşıp çözsene ahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahhaa cansın 😂😂ama Allaha bı can borcum var kimseye borcum yok çok şükür can 🙏Tamer oğuzhan gardaşımın bana bi 80 bin lira borcu var seriden bana ulaşıp çözsene ahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Hemen borçlandırabiliriz kardeşim seni tanıdıklar var konum at bir kaç tefeci yollayım yarın evine ahahahaha 😅😅Hahhaa cansın 😂😂ama Allaha bı can borcum var kimseye borcum yok çok şükür can 🙏
Aha geldi benim gardaşım iyi geceler 🤣🤣🤣aha gol