Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Qguzh4nn0 | Kasa 400 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,359
6,632
113
@haylan06 gardaş bida diyorum bak efendi adamsın aramızda bı muhanbette yok senden rica ediyorum gelip role sacma sapan şeyler yapma😉
Reis neden böyle düşünüyorsun anlamadım kafam güzel etiket yanlış attık sen kendine al bol şanslar yazısını yani sana bol şans olsa ne olur bana olsa ne olur bir başkasına olsa ne olur neden bu konu uzadı anlamadım birdaha yazmayız olur biter

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,115
3,576
113
Tamer oğuzhan gardaşımın bana bi 80 bin lira borcu var seriden bana ulaşıp çözsene ahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Kanka bu bahsettigin paraları bundan 6 7 ay önce bi masada bırakıp gidiyordum millete yediriyordum Allaha şükür işimiz gücümüz rast gidiyordu o zaman bi olay yaşadık bi düştük şimdi sagimizda solumuzda o zamanında yaptığımız dost dedigimiz insanların bir tanesi kalmadı toparlanmaya çalışıyoruz şuan isimden gücümden herseyden uzağım iki tane çocukluk arkadaşım sabahtan beraber içmeye başlayıp akşamsi mahallede birbirlerini vurmaya kalkarken aralarına girdim napiyorsunuz diye biri silahı patlattı kendimi kenara atarken kalktı bacağıma geldi iki tane o günden sonra toparlamaya çalışırken iyice battık gardasim anne baba yok bende ikiside rahmetli oldu tek başına mücadele ederken bu duruma geldik ama yakındır allahin izniyle toparlar bir an önce eski düzeni yakalarız Allah büyük

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,302
8,670
113
Reis neden böyle düşünüyorsun anlamadım kafam güzel etiket yanlış attık sen kendine al bol şanslar yazısını yani sana bol şans olsa ne olur bana olsa ne olur bir başkasına olsa ne olur neden bu konu uzadı anlamadım birdaha yazmayız olur biter
Baş tacisin eyw.

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,302
8,670
113
Kanka bu bahsettigin paraları bundan 6 7 ay önce bi masada bırakıp gidiyordum millete yediriyordum Allaha şükür işimiz gücümüz rast gidiyordu o zaman bi olay yaşadık bi düştük şimdi sagimizda solumuzda o zamanında yaptığımız dost dedigimiz insanların bir tanesi kalmadı toparlanmaya çalışıyoruz şuan isimden gücümden herseyden uzağım iki tane çocukluk arkadaşım sabahtan beraber içmeye başlayıp akşamsi mahallede birbirlerini vurmaya kalkarken aralarına girdim napiyorsunuz diye biri silahı patlattı kendimi kenara atarken kalktı bacağıma geldi iki tane o günden sonra toparlamaya çalışırken iyice battık gardasim anne baba yok bende ikiside rahmetli oldu tek başına mücadele ederken bu duruma geldik ama yakındır allahin izniyle toparlar bir an önce eski düzeni yakalarız Allah büyük
Amin amin tamerim 🥰🥰

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,380
12,365
113
Şu ekmeğini suyunu bir bize yedirip içirmedin la 😆
Kankam cebine 30-40 lirayı koyup bana 500 atmadın ya alacağın olsun ne diyim o gün bende afedersin pok gibi para vardı 500 atsaydın 20
Dk yalandan bekleyip 15 k atacaktım kazandım al benden bi Rus’sa git beline kuvvet diye ben yaparım böyle şeyler arada 🤞🏽🤞🏽

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,227
5,852
113
Kazandığında benim yazdığım hiç bir yazıyı iplemeden beğenmeden geçmenden olmuş olabilir ama emin ol forumun %85 i benden irili ufaklı ekmek yemiştir dostum daha sonra inşallah 🙏
iplememek değil yetisemiyorum ben slota dalinca etiketleri felan hep gozden kaciriyorm yoksa dağitirim kazanc oldukca bencillik yapmam

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,380
12,365
113
iplememek değil yetisemiyorum ben slota dalinca etiketleri felan hep gozden kaciriyorm yoksa dağitirim kazanc oldukca bencillik yapmam
Farkındayım fakat nerde simsar var onlara cevap attın kazandın beni
İplemedin ben öyle gidip Dm atmam atmadım da zaten 🤣🤣 başka zaman paslaşırız problem yok hayat bu

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,359
6,632
113
Kankam cebine 30-40 lirayı koyup bana 500 atmadın ya alacağın olsun ne diyim o gün bende afedersin pok gibi para vardı 500 atsaydın 20
Dk yalandan bekleyip 15 k atacaktım kazandım al benden bi Rus’sa git beline kuvvet diye ben yaparım böyle şeyler arada 🤞🏽🤞🏽
Ben o 40 ı koymadan 2 gün önce roll falan pek takip etmem anlamam seni gördüm la dedim çocuğa şans dile kaç kere yazdım oralarda skor şu diye herkese dağıttın bana vermedin versende almam zaten onu kurdum kafamda sanada dedim ben açık konuşurum canın sağ olsun birdahakinede sözümüz sana olur ben şuna buna verdim yazmam dağıtıp geçiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...