- 13,411
- 8,831
- 113
Borç yiğidin kamcisidir cano bigun borclanck olursam söz sana borçlancamHemen borçlandırabiliriz kardeşim seni tanıdıklar var konum at bir kaç tefeci yollayım yarın evine ahahahaha 😅😅
Borç yiğidin kamcisidir cano bigun borclanck olursam söz sana borçlancamHemen borçlandırabiliriz kardeşim seni tanıdıklar var konum at bir kaç tefeci yollayım yarın evine ahahahaha 😅😅
birak ya boyle gardaslikmi olur herkese sponsor oluyorsun bana bir klip bile cekmiyorsun 🤕 🤪 🤪Aha geldi benim gardaşım iyi geceler 🤣🤣🤣
Varsa eğer borç değil hibe ederiz kardeşim yeterki olsun seviliyorsunBorç yiğidin kamcisidir cano bigun borclanck olursam söz sana borçlancam
Reis neden böyle düşünüyorsun anlamadım kafam güzel etiket yanlış attık sen kendine al bol şanslar yazısını yani sana bol şans olsa ne olur bana olsa ne olur bir başkasına olsa ne olur neden bu konu uzadı anlamadım birdaha yazmayız olur biter@haylan06 gardaş bida diyorum bak efendi adamsın aramızda bı muhanbette yok senden rica ediyorum gelip role sacma sapan şeyler yapma😉
Kazandığında benim yazdığım hiç bir yazıyı iplemeden beğenmeden geçmenden olmuş olabilir ama emin ol forumun %85 i benden irili ufaklı ekmek yemiştir dostum daha sonra inşallah 🙏birak ya boyle gardaslikmi olur herkese sponsor oluyorsun bana bir klip bile cekmiyorsun 🤕 🤪 🤪
Sende başımla beraber 🥰Varsa eğer borç değil hibe ederiz kardeşim yeterki olsun seviliyorsun
Kanka bu bahsettigin paraları bundan 6 7 ay önce bi masada bırakıp gidiyordum millete yediriyordum Allaha şükür işimiz gücümüz rast gidiyordu o zaman bi olay yaşadık bi düştük şimdi sagimizda solumuzda o zamanında yaptığımız dost dedigimiz insanların bir tanesi kalmadı toparlanmaya çalışıyoruz şuan isimden gücümden herseyden uzağım iki tane çocukluk arkadaşım sabahtan beraber içmeye başlayıp akşamsi mahallede birbirlerini vurmaya kalkarken aralarına girdim napiyorsunuz diye biri silahı patlattı kendimi kenara atarken kalktı bacağıma geldi iki tane o günden sonra toparlamaya çalışırken iyice battık gardasim anne baba yok bende ikiside rahmetli oldu tek başına mücadele ederken bu duruma geldik ama yakındır allahin izniyle toparlar bir an önce eski düzeni yakalarız Allah büyükTamer oğuzhan gardaşımın bana bi 80 bin lira borcu var seriden bana ulaşıp çözsene ahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Baş tacisin eyw.Reis neden böyle düşünüyorsun anlamadım kafam güzel etiket yanlış attık sen kendine al bol şanslar yazısını yani sana bol şans olsa ne olur bana olsa ne olur bir başkasına olsa ne olur neden bu konu uzadı anlamadım birdaha yazmayız olur biter
Şu ekmeğini suyunu bir bize yedirip içirmedin la 😆Kazandığında benim yazdığım hiç bir yazıyı iplemeden beğenmeden geçmenden olmuş olabilir ama emin ol forumun %85 i benden irili ufaklı ekmek yemiştir dostum daha sonra inşallah 🙏
Bol şans@peatsx kardeşime selam olsun
Kazanirsak rolcu seceriz
Amin amin tamerim 🥰🥰Kanka bu bahsettigin paraları bundan 6 7 ay önce bi masada bırakıp gidiyordum millete yediriyordum Allaha şükür işimiz gücümüz rast gidiyordu o zaman bi olay yaşadık bi düştük şimdi sagimizda solumuzda o zamanında yaptığımız dost dedigimiz insanların bir tanesi kalmadı toparlanmaya çalışıyoruz şuan isimden gücümden herseyden uzağım iki tane çocukluk arkadaşım sabahtan beraber içmeye başlayıp akşamsi mahallede birbirlerini vurmaya kalkarken aralarına girdim napiyorsunuz diye biri silahı patlattı kendimi kenara atarken kalktı bacağıma geldi iki tane o günden sonra toparlamaya çalışırken iyice battık gardasim anne baba yok bende ikiside rahmetli oldu tek başına mücadele ederken bu duruma geldik ama yakındır allahin izniyle toparlar bir an önce eski düzeni yakalarız Allah büyük
Sağol ferommBol şans
Kankam cebine 30-40 lirayı koyup bana 500 atmadın ya alacağın olsun ne diyim o gün bende afedersin pok gibi para vardı 500 atsaydın 20Şu ekmeğini suyunu bir bize yedirip içirmedin la 😆
iplememek değil yetisemiyorum ben slota dalinca etiketleri felan hep gozden kaciriyorm yoksa dağitirim kazanc oldukca bencillik yapmamKazandığında benim yazdığım hiç bir yazıyı iplemeden beğenmeden geçmenden olmuş olabilir ama emin ol forumun %85 i benden irili ufaklı ekmek yemiştir dostum daha sonra inşallah 🙏
vay beşiktaşlı hosgeldinBol şans
Ferom bende düzgün bı adam olduğunu biliyorum bizimde içimizde kahpelik yok çok şükür sende bilirsin neyse konu kapandı kardeşimiz alkolluymus@haylan06 dostumuz güzel adamdır dost.. yanlış yapacak adam değil
Farkındayım fakat nerde simsar var onlara cevap attın kazandın beniiplememek değil yetisemiyorum ben slota dalinca etiketleri felan hep gozden kaciriyorm yoksa dağitirim kazanc oldukca bencillik yapmam
Ben o 40 ı koymadan 2 gün önce roll falan pek takip etmem anlamam seni gördüm la dedim çocuğa şans dile kaç kere yazdım oralarda skor şu diye herkese dağıttın bana vermedin versende almam zaten onu kurdum kafamda sanada dedim ben açık konuşurum canın sağ olsun birdahakinede sözümüz sana olur ben şuna buna verdim yazmam dağıtıp geçiyorumKankam cebine 30-40 lirayı koyup bana 500 atmadın ya alacağın olsun ne diyim o gün bende afedersin pok gibi para vardı 500 atsaydın 20
Dk yalandan bekleyip 15 k atacaktım kazandım al benden bi Rus’sa git beline kuvvet diye ben yaparım böyle şeyler arada 🤞🏽🤞🏽