http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Proletarya | Stuttgart 1 Korner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,202
7,086
113
Valla iyi oran yakalamışsın dost 1 k bassan iyi para da alırdın
10 gündür dilenci gibiydim kardeşim vallahi 300 tl de bir arkadasim sigara al diyerek aciyip atti patrondan da 1000 avans aldim silkerim.boyle hayati deyip 8 bira aldim az moral oldu ya vallahi 3 kisiye donecem valla buyuk kazansam.cok.kisiye donmek isterdim parasizlik zor be gercekden hele vefasiz cevren varsa kimse iplemiyorsa parasizlik cok moral bozuyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,915
25,832
113
10 gündür dilenci gibiydim kardeşim vallahi 300 tl de bir arkadasim sigara al diyerek aciyip atti patrondan da 1000 avans aldim silkerim.boyle hayati deyip 8 bira aldim az moral oldu ya vallahi 3 kisiye donecem valla buyuk kazansam.cok.kisiye donmek isterdim parasizlik zor be gercekden hele vefasiz cevren varsa kimse iplemiyorsa parasizlik cok moral bozuyor
Paran yoksa dönmene bile gerek yok Kral sıkıntı yok keyfine bak

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,100
1,649
113
Seni en iyi ben anlıyorum şu anda çünkü aynı durumdayım

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,267
17,885
113
Seni en iyi ben anlarım şansın daim olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...