- 16,547
- 8,801
- 113
Tebrikler
Kazancın daim olsun dost paylaştıkça daha çok kazanırsın umarım, yarasın 👏👏👏kuponum bu param hic yok
ştudgard 3 korner atarsa 3 arkadasa ulasirim ben. kupon teke kaldi çok maçdan teke kaldi kafam bir milyon6nci birami iciyorm şans dileyin
Ekli dosyayı görüntüle 640053
Ekli dosyayı görüntüle 640054

Afiyet olsun dostum. Kazancın daim olsun Allah gönlüne göre versin.arkadaşlar 7 kardeşime dönüş yapabildim alamayan arkadaşlar gönül koymasın gercekden zor durumdaydim bu ay maaş felan sifirladim belki burdan şansim döner veya 1 gun sonra yine sifirlarim nasip diyorum umarim gondediklerime şansli gelir iyi akşamlar herkese. konu kilit hocam.
PAYLAŞMAK GÜZELDİR BELKİ 40 50 K KAZANAMADİK AMA PAYLAŞIN PAYLAŞALİM... İYİ GECELER 8NCİ BİRAYİ ÇEKİYORUM 😍 🤣 🤣 🥴 🥴 🥴
@Shellac @DaimonEkli dosyayı görüntüle 640090
Dost beni unutmuşsun canın sagolsun kesene bereketarkadaşlar 7 kardeşime dönüş yapabildim alamayan arkadaşlar gönül koymasın gercekden zor durumdaydim bu ay maaş felan sifirladim belki burdan şansim döner veya 1 gun sonra yine sifirlarim nasip diyorum umarim gondediklerime şansli gelir iyi akşamlar herkese. konu kilit hocam.
PAYLAŞMAK GÜZELDİR BELKİ 40 50 K KAZANAMADİK AMA PAYLAŞIN PAYLAŞALİM... İYİ GECELER 8NCİ BİRAYİ ÇEKİYORUM 😍 🤣 🤣 🥴 🥴 🥴
@Shellac @DaimonEkli dosyayı görüntüle 640090
Yok la bizim muhabbetimiz başka forumdan 🤣Adam 1 msjla ödül kazandı. Muro hakkindir 😁😁