http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Proletarya | Stuttgart 1 Korner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,087
12,919
113

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,202
7,086
113
arkadaşlar 7 kardeşime dönüş yapabildim alamayan arkadaşlar gönül koymasın gercekden zor durumdaydim bu ay maaş felan sifirladim belki burdan şansim döner veya 1 gun sonra yine sifirlarim nasip diyorum umarim gondediklerime şansli gelir iyi akşamlar herkese. konu kilit hocam.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR BELKİ 40 50 K KAZANAMADİK AMA PAYLAŞIN PAYLAŞALİM... İYİ GECELER 8NCİ BİRAYİ ÇEKİYORUM 😍 🤣 🤣 🥴 🥴 🥴

@Shellac @DaimonScreenshot_2024-10-19-21-47-31-928_com.payfix.PayfixMobilSube-edit.jpg

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,689
11,715
113
arkadaşlar 7 kardeşime dönüş yapabildim alamayan arkadaşlar gönül koymasın gercekden zor durumdaydim bu ay maaş felan sifirladim belki burdan şansim döner veya 1 gun sonra yine sifirlarim nasip diyorum umarim gondediklerime şansli gelir iyi akşamlar herkese. konu kilit hocam.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR BELKİ 40 50 K KAZANAMADİK AMA PAYLAŞIN PAYLAŞALİM... İYİ GECELER 8NCİ BİRAYİ ÇEKİYORUM 😍 🤣 🤣 🥴 🥴 🥴

@Shellac @DaimonEkli dosyayı görüntüle 640090
Afiyet olsun dostum. Kazancın daim olsun Allah gönlüne göre versin.

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,628
4,694
113

@Shellac @DaimonEkli dosyayı görüntüle 640090
Dost beni unutmuşsun canın sagolsun kesene bereket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...