- 85,869
- 30,252
- 113
Terbıkler
En azından şu an mutlusun. Mutluluğun hatta hepimizin mutluluğu keşke daim olsa10 gündür dilenci gibiydim kardeşim vallahi 300 tl de bir arkadasim sigara al diyerek aciyip atti patrondan da 1000 avans aldim silkerim.boyle hayati deyip 8 bira aldim az moral oldu ya vallahi 3 kisiye donecem valla buyuk kazansam.cok.kisiye donmek isterdim parasizlik zor be gercekden hele vefasiz cevren varsa kimse iplemiyorsa parasizlik cok moral bozuyor
Dostum kimseye dönmene bile gerek yok bence halini çok iyi anlatmışsın şansın bol olsun10 gündür dilenci gibiydim kardeşim vallahi 300 tl de bir arkadasim sigara al diyerek aciyip atti patrondan da 1000 avans aldim silkerim.boyle hayati deyip 8 bira aldim az moral oldu ya vallahi 3 kisiye donecem valla buyuk kazansam.cok.kisiye donmek isterdim parasizlik zor be gercekden hele vefasiz cevren varsa kimse iplemiyorsa parasizlik cok moral bozuyor
Cok dogru abucumSeni en iyi pikacu anlar
Baba takip edene ulas takip edendekuponum bu param hic yok
ştudgard 3 korner atarsa 3 arkadasa ulasirim ben. kupon teke kaldi çok maçdan teke kaldi kafam bir milyon6nci birami iciyorm şans dileyin
Ekli dosyayı görüntüle 640053
Ekli dosyayı görüntüle 640054
Ya dur adam sıkıntıda sıkıntılarını halletsinBaba takip edene ulas takip edende
@Muroo1988
Hak senin murooo ağzı açılan yaylansınYa dur adam sıkıntıda sıkıntılarını halletsin
Sekoookuponum bu param hic yok
ştudgard 3 korner atarsa 3 arkadasa ulasirim ben. kupon teke kaldi çok maçdan teke kaldi kafam bir milyon6nci birami iciyorm şans dileyin
qt dm at 😍Sekooo
Kesnee bereketqt dm at 😍
Adam 1 msjla ödül kazandı. Muro hakkindir 😁😁qt dm at 😍
Bak şimdi ne yazacağım acaba sozdemi keramet 😄Adam 1 msjla ödül kazandı. Muro hakkindir 😁😁
Sekookuponum bu param hic yok