- 4,251
- 4,313
- 113
Eskiden boston - Chicago derbiydigolden stade - l. lakers![]()
Eskiden boston - Chicago derbiydigolden stade - l. lakers![]()
Melo Trimble avustralyada çok iyiydi melbourne de. Bitirmiş kendini.ne demişim ben maç başlamadan önce![]()
manu ginobili - kobe bryant der susarım.Eskiden boston - Chicago derbiydi![]()
bizim ligin üstünde yine her şartta.Melo Trimble avustralyada çok iyiydi melbourne de. Bitirmiş kendini.
Charlotte hornets'in olmadığı hiç bir derbi derbi değildirmanu ginobili - kobe bryant der susarım.
yaşlandım ben artık yeni nesil basketçiler tat vermiyorCharlotte hornets'in olmadığı hiç bir derbi derbi değildir))) benim takımım Nba'in en ateşli takımı
![]()
Sen Charlotte hornets in evinde oynadığı bir maçı izle. Direkt o takımlı olursun 🤣yaşlandım ben artık yeni nesil basketçiler tat vermiyor![]()
şöyle saat 22:00-22:30 maçları olursa söz baştan sona izleyeceğimSen Charlotte hornets in evinde oynadığı bir maçı izle. Direkt o takımlı olursun 🤣
o zaman sana kerim abdül cabbar diyelim ):yaşlandım ben artık yeni nesil basketçiler tat vermiyor![]()
yok Birdo zaman sana kerim abdül cabbar diyelim ):
İmkansizşöyle saat 22:00-22:30 maçları olursa söz baştan sona izleyeceğim![]()
senden cury demeni beklerdim benim sayı denilince aklıma gelen tek isim adam canı sıkılınca 3 lük atıyor kırılmadık 3 lük rekoru bırakmadıyok Bird![]()
Takımını satmış hainnnnnŞaka bi yana GS 84,5 üst vermiştim. Bahsin takımdaşlığı olmaz![]()
o zaman ben kendi takımımı izlemeye devam ederimİmkansiz![]()
Yok bro ben KING'çiyim.o zaman sana kerim abdül cabbar diyelim ):
Lamelo Ball derim susarımsenden cury demeni beklerdim benim sayı denilince aklıma gelen tek isim adam canı sıkılınca 3 lük atıyor kırılmadık 3 lük rekoru bırakmadı
ulan onlar beni kaç defa sattı ben bi kere satmışım çok muTakımını satmış hainnnnn![]()
o senin jenerasyonunLamelo Ball derim susarım)