- 5,847
- 4,977
- 113
@mossoro999 da feneri izlesin 12 sayı onde basladı 1 ceyrekten farkmı atacak ne 
Bizim koçtan bir bok olmaz. İzlemiyorum artık ben bizim takımı.@mossoro999 da feneri izlesin 12 sayı onde basladı 1 ceyrekten farkmı atacak ne![]()
yaw o eski fener basketi izlemeyi özledim harbiden. çok pis dağıldı bu sene.@mossoro999 da feneri izlesin 12 sayı onde basladı 1 ceyrekten farkmı atacak ne![]()
bende cury sonrası lillard derim hacı adam cok iyi ama harcanıyor portlantta yıllardır //Lamelo Ball derim susarım)
efes war efesi izle ben 2 senedir efes izlerim gerci bu sene suan izleniyor ama 2..3 mac sonrası bak gene nasıl toparlanıyorlar //yaw o eski fener basketi izlemeyi özledim harbiden. çok pis dağıldı bu sene.
Miles Bridges diye bir adam var Lebronu potaya sokar smaçtao senin jenerasyonun![]()
Ben portlanda ne zaman oynasam kolsuz olurdu.bende cury sonrası lillard derim hacı adam cok iyi ama harcanıyor portlantta yıllardır //
King de yaşlandı artık benim gibi. Kurt kocayınca derler bizim ordaMiles Bridges diye bir adam var Lebronu potaya sokar smaçta
hala oyleBen portlanda ne zaman oynasam kolsuz olurdu.
Ergin şikecisi olduğu sürece Efes bana haramefes war efesi izle ben 2 senedir efes izlerim gerci bu sene suan izleniyor ama 2..3 mac sonrası bak gene nasıl toparlanıyorlar //
adam aksam karısından alamadıgı hırsı potadan almış
fener sawsaklamassa gelir ama birzdan karsıyaka defansa baslar 90 üstü gelir fenerden bugun o gün //
Valla harika derleme olmuş. Adamı seviyorum. Ama onun devri geçeli çok oldu bence.
Efsaneler ölmez. Örnek KOBE.Valla harika derleme olmuş. Adamı seviyorum. Ama onun devri geçeli çok oldu bence.
Bu hangi site la