- 7,928
- 4,883
- 113
Öldü mü senceadam öldüya la![]()
![]()
Öldü mü senceadam öldüya la![]()
![]()
1xbetBu hangi site la
Kasa kaç kasaa
Senin yüzünden. Geçen bende 100 yatırdım sürekli gözümüze sokuyon 1xbeti🤣1 gün herkes 1xbetli olacak![]()
şuan sıfır. fbyi bekliyoruzKasa kaç kasaa)
%100 bonus veriyor ilk yatırıma hem spora hem de 1xgames oyunu için ayrı ayrı verdi bana.Senin yüzünden. Geçen bende 100 yatırdım sürekli gözümüze sokuyon 1xbeti🤣
reis 1xbet basket sitesi alında tutugun mac warsa atacan parayı handıkap alt üst basacan bakacan keyfineSenin yüzünden. Geçen bende 100 yatırdım sürekli gözümüze sokuyon 1xbeti🤣
Fener son periyota 88 sayı atarak girmiş olsa dahi son per 4 sayı atar Öyle gıcık bir takım olmuş. Kendi takımımdan soğudum. O salak koç yüzünden.şuan sıfır. fbyi bekliyoruz![]()
Geçen 1.30 dan 4 maça canlı girdim 1.30 lardan Ncaa hepsi yenildireis 1xbet basket sitesi alında tutugun mac warsa atacan parayı handıkap alt üst basacan bakacan keyfine![]()
açtı yine şom ağzınıFener son periyota 88 sayı atarak girmiş olsa dahi son per 4 sayı atar Öyle gıcık bir takım olmuş. Kendi takımımdan soğudum. O salak koç yüzünden.
takım başkanları çete olmuş seni arıyorlarmış o maçlardan sonraGeçen 1.30 dan 4 maça canlı girdim 1.30 lardan Ncaa hepsi yenildi
1.30 nedir ya biz burda 3 ganyanları kowalıyozGeçen 1.30 dan 4 maça canlı girdim 1.30 lardan Ncaa hepsi yenildi
Fenerbahçe dinamitlerini benden iyi bilemezsiniz. Senin kupon dramatik yatacak bak gör.açtı yine şom ağzınıen son böyle dediğinde 77,5 üst vermiştim 77 de kalmıştı avrupa maçında hatırlıyor musun
![]()
Öylesine oynadım salladım öylesine1.30 nedir ya biz burda 3 ganyanları kowalıyozbide bu ncalar cok ters bu ara oynnamaz
kasa sıfırlanmasın bro yaFenerbahçe dinamitlerini benden iyi bilemezsiniz. Senin kupon dramatik yatacak bak gör.
Sıfırlamazsa dediğim maçlara adım adım gideceğinin sözünü ver. Bende arayım. Ali koçu söyleyim 93 atsin takım.kasa sıfırlanmasın bro ya![]()
hahahhah adam belki bogazda balık yiyor rahatsız etmeSıfırlamazsa dediğim maçlara adım adım gideceğinin sözünü ver. Bende arayım. Ali koçu söyleyim 93 atsin takım.
söz adım adım gidicemSıfırlamazsa dediğim maçlara adım adım gideceğinin sözünü ver. Bende arayım. Ali koçu söyleyim 93 atsin takım.
Nba den bizde çantayla ayrıldık geçenlerde. Bizde boğazda rakı içiyoruz. İstesem karşıma oturturumhahahhah adam belki bogazda balık yiyor rahatsız etme![]()