- 22,883
- 11,872
- 113
Hadi bol.sans buraya ben çıkar bu konudan
Murat uzatma murat hiç gerek yok bunlara canmyalama yazan bi köpek vardı üzerine alınmasın ben alınmamıştım çünkü.
Ben normalde lafımı esirgemem baktım bi konuda erhani engelledim dedi hiç te muhabbettim yoktu onlan ondan sonra bende bosverdim onu kendi kendine konuşup dursun bir insani tanımadan eger bir insan onu yargiliyorsa kafa olarak o adam ölmüştür zaten fazla söze gerek yok artıkNerde ne konuşacağını bilecek herkes öyle yavms.yok
Hayrolsun kardeşim ödül derkenToma odul bize sap oda güzel hikaye dost
Uzatmiyorum kanka direk konudan çıkıyorumMurat uzatma murat hiç gerek yok bunlara canm
Sana demedm can @parsens e ddmUzatmiyorum kanka direk konudan çıkıyorum
Sana dedi o zaman bu laflarıBen normalde lafımı esirgemem baktım bi konuda erhani engelledim dedi hiç te muhabbettim yoktu onlan ondan sonra bende bosverdim onu kendi kendine konuşup dursun bir insani tanımadan eger bir insan onu yargiliyorsa kafa olarak o adam ölmüştür zaten fazla söze gerek yok artık
Erhan kardeş bir sıkıntınmi var benimle varsa söyle kardeşim yada yaz dm den konuşalım varsa derdin cozelimBide en sevdiğim adama atmis yala puaha
Dövüşmen guzum@Valenciennes gel kankam buraya basketi sen getirirsin.
Ben ondan hiç muhatap olamadım hiçte onu anmadim bugune kadar bana dememiştir zannetmiyorumSana dedi o zaman bu lafları
Kardes senlen ne sıkıntım olacak isine bakErhan kardeş bir sıkıntınmi var benimle varsa söyle kardeşim yada yaz dm den konuşalım varsa derdin cozelim
uzatmadık dost devam kardeşimizin rolüneBuraya niye yansitiyorsubuz
Kardeşim geldin iki dakika ziktin attın konuyu şimdide uzatmayın diyonn kimle.derdinn varsa bizzat onunla iletişime.gec burda toplu alanda ortaya mesaj yazıp çıkma konununicindenkonuyu uzatmaya gerek yok arkadaş rol açmış getirelim