- 11,426
- 9,976
- 113
uzatmayalım diyorum konuyu arkadaşın rolü varKardeşim geldin iki dakika ziktin attın konuyu şimdide uzatmayın diyonn kimle.derdinn varsa bizzat onunla iletişime.gec burda toplu alanda ortaya mesaj yazıp çıkma konununicinden
uzatmayalım diyorum konuyu arkadaşın rolü varKardeşim geldin iki dakika ziktin attın konuyu şimdide uzatmayın diyonn kimle.derdinn varsa bizzat onunla iletişime.gec burda toplu alanda ortaya mesaj yazıp çıkma konununicinden
Teşekkürler uyarı içinBeyler geceniz güzel olsun..
Huzur kaçmasın LÜTFEN.
Tebrikler dostilk adım geldi
bende devam etmek istemiyorum ama arkadaş devam ediyor.Beyler geceniz güzel olsun..
Huzur kaçmasın LÜTFEN.
tebrikler kardeşimilk adım geldi
Ondada sorun var benim konumda kimse kimseye saygısızlık edemez izin vermem buna oda vermeyecekBeyler talhaya ayıp ediyorsunuz beyler adam surda roll yapıyor.beylerrr
Sıradaki gelsin kralilk adım geldi
Valla birileri gelip ortaya söz attip gidiyor baskanim neden bu şekilde ortalığı karistiriyorlar anlamak mümkün degilBeyler geceniz güzel olsun..
Huzur kaçmasın LÜTFEN.
Cano uzatma boşversene gece gece tadıni bozmaOndada sorun var benim konumda kimse kimseye saygısızlık edemez izin vermem buna oda vermeyecek
Başkan burda o bakıyor zatenCano uzatma boşversene gece gece tadıni bozma
içinden geçenden devam kardeşim2.sete altmı girsem dep ıyı baslayıp sıctı devam eder gıbı