- 12,992
- 8,279
- 113
Maça odaklaniyoruz kardeism 😂🥰🥰Ben 5 10 defa verdim de keske vermeseydim fourmu gecinme kapısı olarak görüyorlar
Maça odaklaniyoruz kardeism 😂🥰🥰Ben 5 10 defa verdim de keske vermeseydim fourmu gecinme kapısı olarak görüyorlar
O arkadaş çok sıkıntılı biri kanka hiç bulaşma kendi kendine bana ve metini yoksaymis puahaBı bak bakayım şuan burda yam yam varmı
Yok söyle bı baktım şuan konuda hep düzgün adamlar.var kime dedin diyeüzerine niye alındın ki ?o benle kardeşim arasında neyse kardeşimin rolünü mahvetmeyelim bol şanslar tekrar @peatsx
size degıl beylerYok söyle bı baktım şuan konuda hep düzgün adamlar.var kime dedin diye
Nerde ne konuşacağını bilecek herkes öyle yavms.yokO arkadaş çok sıkıntılı biri kanka hiç bulaşma kendi kendine bana ve metini yoksaymis puaha
Haddi degil zaten bize diyemez zatensize degıl beyler
bilmem üzerine mi alındın diye merak ettim bende yamyami değilsen üzerine alınmazsın uzatmaya gerek yok kardeşime bol şanslar o beni iyi bilir onunla adam bile vurduk ahahahhahaha @peatsxYok söyle bı baktım şuan konuda hep düzgün adamlar.var kime dedin diye
O zaman özelden yazacak herkes görüyor burda mesajisize degıl beyler
bilmem üzerine mi alındın diye merak ettim bende yamyami değilsen üzerine alınmazsın uzatmaya gerek yok kardeşime bol şanslar o beni iyi bilir onunla adam bile vurduk ahahahhahaha @peatsx