Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payfix’ PayCO’ Papara

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Uzun aradan sonra kumar oynayacağım papara ve payfix dışında hangi yontemle oynariz

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,879
3,084
113
Payco açıldı matbtte payço yok

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Dostlar biri özet geçebilir mi? Şu an hangileri kullanılabilir ve yükleme yapılması durumunda kaç dk da tutar hesaba geçer? Siteye yatırım yapılabilir mi durum nedir? Payfix patladı mı tam olarak?
Dost benim anladığım kadarıyla bu e cüzdanların hepsine operasyon çekiyorlar kripto desen onunla ilgili hiç bilgim yok ama bir sürü ceza yağıyor oraya da. Ben yıllardır fix kullanıyordum patladı diğer cüzdanlara da erişim sorunu var gidip geliyorlar birkaç gündür totale vurunca çok fazla çekim yatırım yaptım ve mecbur havale ile yaptım bu saatten sonra ceza gelicek olursa çoğu kişi her türlü yiyecek o yüzden şu an hangi yöntem güvenilir sorusuna pek gerek yok diye düşünüyorum soğuk cüzdan vs diyorlardı birtek o en garantisi sanırım.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Anlayacağınız artık güvenilir yöntem diye birşey kalmadı sanırım dostlar.

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
376
198
43
şuan sitelere hangi yöntem ile yatırım yapıyonuz la

kml252534

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,984
1,705
113
ne hikmetse papara'ya dokunamıyorlar demek ki hükümet koruması var adamlarda parayı götürüyorlar, payfix payco yerinde olsam allahın belası bankalarla uğraşmam soğuk cüzdan ve kripto ile yatırım çekim imkanı sunarım eğer biraz maddi imkanları varsa telegram gibi kendi para ağını kurup yatırım çekim finans sistemi oluşturur

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,000
944
113
La bunlarla uğraşcağınıza global kripto hesaplarını kullansanıza

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,879
3,084
113
Güncelleme yok sitelerde payco kaldırmış tadı kaçtı bu işin yaw

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,111
1,466
113
Paycoya giriş yaptım diye
Yükleme yaptım geçti hwsaba

Pesimdt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
339
105
43
Çocukluk arkadaşıymış global güncelleme varmış 5 gün içinde bitecekmiş herkes mabadından bir şeyler uyduruyor bak merkez bankasının resmi sitesi tablonun hemen altında payfix için ne yazıyor anlamıyorum bi yerlerinizden bir şey uydurunca yok tanıdığım var şu bu diye sallayınca elinize ne geçiyor

Pay Fix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin 6493 sayılı Kanunun 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve ödeme aracının kabulüyle sınırlı olmak üzere (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetlerine ilişkin faaliyet izni 3 Mart 2025 tarihi itibarıyla geçici olarak durdurulmuştur.

Kimse uydurmuyor kimse kör değil geçici demek ne ifade ediyor açıklar mısınız?

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Pay Fix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin 6493 sayılı Kanunun 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve ödeme aracının kabulüyle sınırlı olmak üzere (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetlerine ilişkin faaliyet izni 3 Mart 2025 tarihi itibarıyla geçici olarak durdurulmuştur.

Anlaşırlar biraz sürdü sadece sitelerin siyasi ayaklarıda bastirir bu mevzuyu kesinlikle çözülür

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,149
2,884
113

Oh iyi olmuş