payfix ggDostlar biri özet geçebilir mi? Şu an hangileri kullanılabilir ve yükleme yapılması durumunda kaç dk da tutar hesaba geçer? Siteye yatırım yapılabilir mi durum nedir? Payfix patladı mı tam olarak?
Paycoya attım şimdi geçmedi daha bakalımDostlar biri özet geçebilir mi? Şu an hangileri kullanılabilir ve yükleme yapılması durumunda kaç dk da tutar hesaba geçer? Siteye yatırım yapılabilir mi durum nedir? Payfix patladı mı tam olarak?
mefete paycoUzun aradan sonra kumar oynayacağım papara ve payfix dışında hangi yontemle oynariz
Teşekkürler dostummefete payco
Dost benim anladığım kadarıyla bu e cüzdanların hepsine operasyon çekiyorlar kripto desen onunla ilgili hiç bilgim yok ama bir sürü ceza yağıyor oraya da. Ben yıllardır fix kullanıyordum patladı diğer cüzdanlara da erişim sorunu var gidip geliyorlar birkaç gündür totale vurunca çok fazla çekim yatırım yaptım ve mecbur havale ile yaptım bu saatten sonra ceza gelicek olursa çoğu kişi her türlü yiyecek o yüzden şu an hangi yöntem güvenilir sorusuna pek gerek yok diye düşünüyorum soğuk cüzdan vs diyorlardı birtek o en garantisi sanırım.Dostlar biri özet geçebilir mi? Şu an hangileri kullanılabilir ve yükleme yapılması durumunda kaç dk da tutar hesaba geçer? Siteye yatırım yapılabilir mi durum nedir? Payfix patladı mı tam olarak?
Masterbetting popyparaşuan sitelere hangi yöntem ile yatırım yapıyonuz la
Para yatır deyince hata veriyor uygulama hiçbir banka bilgisi yokPaycoya giriş yaptım diye
Yükleme yaptım geçti hwsaba
Pay Fix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin 6493 sayılı Kanunun 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve ödeme aracının kabulüyle sınırlı olmak üzere (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetlerine ilişkin faaliyet izni 3 Mart 2025 tarihi itibarıyla geçici olarak durdurulmuştur.Çocukluk arkadaşıymış global güncelleme varmış 5 gün içinde bitecekmiş herkes mabadından bir şeyler uyduruyor bak merkez bankasının resmi sitesi tablonun hemen altında payfix için ne yazıyor anlamıyorum bi yerlerinizden bir şey uydurunca yok tanıdığım var şu bu diye sallayınca elinize ne geçiyor
TCMB - Ödeme Kuruluşları
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Merkez Bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır.www.tcmb.gov.tr
kaç dkda geçiyor bankdan popye paraMasterbetting popypara
Anlaşırlar biraz sürdü sadece sitelerin siyasi ayaklarıda bastirir bu mevzuyu kesinlikle çözülürPay Fix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin 6493 sayılı Kanunun 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve ödeme aracının kabulüyle sınırlı olmak üzere (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetlerine ilişkin faaliyet izni 3 Mart 2025 tarihi itibarıyla geçici olarak durdurulmuştur.
Kimse uydurmuyor kimse kör değil geçici demek ne ifade ediyor açıklar mısınız?
Oh iyi olmuşPay Fix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin 6493 sayılı Kanunun 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve ödeme aracının kabulüyle sınırlı olmak üzere (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetlerine ilişkin faaliyet izni 3 Mart 2025 tarihi itibarıyla geçici olarak durdurulmuştur.
Kimse uydurmuyor kimse kör değil geçici demek ne ifade ediyor açıklar mısınız?