- 3,473
- 1,941
- 113
geriye bi havale kaldı 
5 dk sürmedi gecmeside sitede hata veriyor işlem yapmiyorkaç dkda geçiyor bankdan popye para
topluca sokucaklar galiba giren giricek bizePayfixi inceleme alınca alirlarmi oğlum yaprağı yeriz
Aynı koğuşa düşermiyiz be dayı 🚬
Casibomkendi adıma olmayan kredi kartıyla yatırım yapacagım yer var mı agalar..
O nedirZamanında ben e cüzdanlardan havale den türk kripto borsasından yediğim cezaların haddi hesabı yok en güzeli şuan soğuk cüzdan kullanıyorum nakite çevireceksem exchange den yüzde 2 komisyonla nakit alıyorum temiz
Biraz detaylandirssnansost soğuk cüzdan dedin bu binance globelmi farklı birseymiZamanında ben e cüzdanlardan havale den türk kripto borsasından yediğim cezaların haddi hesabı yok en güzeli şuan soğuk cüzdan kullanıyorum nakite çevireceksem exchange den yüzde 2 komisyonla nakit alıyorum temiz
Hangi site 😁Üyesini uyaran site vay be
Ekli dosyayı görüntüle 739697
Lan sallamayın yok böyle birşey.. gruplardan yazılan yalanı yazmayin burayaPay Fix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin 6493 sayılı Kanunun 12 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve ödeme aracının kabulüyle sınırlı olmak üzere (c) bentlerinde belirtilen ödeme hizmetlerine ilişkin faaliyet izni 3 Mart 2025 tarihi itibarıyla geçici olarak durdurulmuştur.
Kimse uydurmuyor kimse kör değil geçici demek ne ifade ediyor açıklar mısınız?