Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payco Karakol Hk.

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,057
1,842
113
ben 1.2 aydır oynamıyorum kafam rahat hepinize tavsiye ederim

stephenking14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
457
63
kanun yokkı hocam kafaya koydularsa kesıyolar senın dıyecegın bellı pugb ve knıght oyununa ıtem alıp satıyodum zaten karşında bi memur olucak ne desen onu yazıyor
karakollarda sıradan birine it gibi davranıyorlar hocam şikayet için gittiğinde bile sallamıyor seni avukat o yüzden gerekli

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Biz böyle delikanlıyız....
Bizede sıçramadan en iyisi yol Almak
Bunlar devletin kucağına düşmüş
En azından elimde kanıt olur
Bana kimse yol veremez
Ben veririm :)
Kapatman bişey değiştirmez daha önce yolladığın bş hesap patlarsa gene sicilin bozulur :D

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
hem itiraz hem de vermiş olduğunuz ifade de neyi kabul edip etmediğiniz nasıl ifade verdiğiniz önemli olduğundan bir avukata danışarak halledin bu işlemlerinizi
Orası zaten öyle ama çoğu ceza düşmesi gerekiyor çünkü genelde havale den ceza alıyoruz o hesaba para yatıran herkese ceza veriyorlar halbuki normal birisi de atabilir o parayı siteyle alakası olmayan

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
880
113
Kapatman bişey değiştirmez daha önce yolladığın bş hesap patlarsa gene sicilin bozulur :D
Ben zaten gerekeni yazdım. En azından onlardan önce davrandım hesabımı kapatmakla. Amcaların karşısında konuşacak kelimelerim olsun :)

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
Papara da patlamak daha kolay. Gönderen kişiler hesap kiralatan kişiler olabilir adam şikayetci olsa benim hesabimdan para çektiler diye daha kötü. En iyisi bırakmak ama oda zor. Vurgun yapmak lazım oda nasıl olacak bilmiyorum
benım başıma geldı hocam hesabını kıralamış kansızın bırı sonrada gıtmış ınkr etmış avukat buna öğretmış haberım yokbenden habersız actılar dersın dıye mahkemede tanıktım 300 tl çekım yapmışım hakime hanım vardı senle işimizyok dedı doğruyu konuşursan ceza yemıceksın dedı bende o anda herşeyı anlattım ilk defa başıma gelmiş 2017 dede sonra tşk ettı hakıme ceza fılanda yazmadılar tipobetti itede

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,057
1,842
113
Bagimli olmasa ztn kimse bulasmaz bu illete
Reis valla arada kod alıyoz onla oynuyoz kafa dağıtmak için payfix gittiğinden beri ne çekim yaptım ne bişey yalan söylemeyim paypay kullandım payfix gidince 2.3 gün sonra bidahada ne yatırım yaptım ne çekim ceza gelirse sıkıntı

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,921
3,096
113
Arkadaşlar karkolda me diyecez çağırsa payco için bilgi verin nasıl itiraz edelim

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,628
2,874
113
Oğlun artık eskisi kadar masum değil anne😂 Havamız olsun bari ne diyim🤦🏻‍♀️

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
Arkadaşlar karkolda me diyecez çağırsa payco için bilgi verin nasıl itiraz edelim
pugby ve knıght online veya metin2 oyunlarına item alışverişi yapıyodum dersın zaten memur dedıklerını yazıyor ımzalatıyor gule gule dıyor 10 dakkalık süreç

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
karakollarda sıradan birine it gibi davranıyorlar hocam şikayet için gittiğinde bile sallamıyor seni avukat o yüzden gerekli
ne alaka hocam ben kaç kere gittim karakola, hiç kötü davrandıklarını görmedim. Hatta birisiyle samimiyeti bayağı ilerletmiştim. Eğer sana karşı kötü bir davranış olduysa sende anayasal hakkını savun gerekirse mahkemeye kadar git. Pasif olana, hakkını savunmayı bilmeyene ancak kötü davranılır. İster muz cumhuriyeti olsun, ister adalet timsali bir ülke olsun. Önce haklarının farkında ol, hakkını savunmaktan asla korkma

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,921
3,096
113
pugby ve knıght online veya metin2 oyunlarına item alışverişi yapıyodum dersın zaten memur dedıklerını yazıyor ımzalatıyor gule gule dıyor 10 dakkalık süreç
Bu harici başka bir yöntem yokmu dost

malikasit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,161
258
83
Bi gitmedigimiz karakol kalmisti siramizi bekleyecegiz kuzu kuzu

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Devlet ne halt karıştırdığımizi hepimizin biliyor sıraya girdik bekliyoruz gunumuzu

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,628
2,874
113
Devlet ne halt karıştırdığımizi hepimizin biliyor sıraya girdik bekliyoruz gunumuzu
Bizde devletinkini biliyoruzda keşke halkında onlara gücü yetse bu şekil at koşturamazlardı. Yasadışı bahsin paraları teröre gidiyormuş terör ne alaka kaç senedir çözemedim sanki yasaldan oynadıklarımızın parası hayır kurumlarına gidiyo dümdüz mantıkla devletin yaptığı benim sokağımda bakkal var sen gidip arka sokaktan alışveriş yapamazsın bu suçtur demek. Reziller

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,921
3,096
113
Demezmi dost payco metin2 ile ne alaka diye