- 1,452
- 1,201
- 113
İşte bu kafayı toparlar
İşte bu kafayı toparlar
Gittikten sonra genel bir bilgilendirme yaparım hocamİşte ondan diyorum dost olursa cağırılırsak. Güzel bi ifade verelim
hemen olucak diye bir durum yok hocam 2 yılı aşkın zamandır kullanıyorum sanırım ama genel olarak paycoya bundan sonra dikkat etmek lazım zaten bir gün limitlerin 500 tl olmasından belliydi bir bokluk olacağıBugün payco ile yatırım yaptım ilk önce SMS kodunu girdim hesabınız bu ödemeyi yapamıyor dedi sonra tekrar denedim ödeme yapıldı şuan ki muhabbeti görsem yapmazdım inşallah ceza yemeyiz
Geçmiş olsun bende kafa yok üç yıl önce parça parça birkaç siteden 250 bin liraya yakın para çektim payfix ve papara sonra bu kumarı bırakacağım diye papara hesabımı kapattım payfix içinde kapatiyim derken şeytan dürtükledi şansım çok açıktı ne oynasam kazanıyordum slotta para daha da çoğaldı üstüne bir 100 bin daha kazandım sonra tabi durmayarak bütün parayı geri yedim bunlardan ceza gelir muhtemelen çok çekim yaptım payfix ve paparadan milyonluk limit doluyordu ay sonuna kadar biraz kaybet biraz kazan sonra bütün parayı kaybettim şuan 80 bin kredi kartına girdim ayrıca Allah'tan kredi vermiyorlar sicilim bozuk diye bu sefer payfix yatırım bitti payco ya geçtik bundan da ceza yiyeceğiz muhtemelen hayırlısı kumar bir bataklık düştünmü üstün çamur olmuş gözün görmüyorhemen olucak diye bir durum yok hocam 2 yılı aşkın zamandır kullanıyorum sanırım ama genel olarak paycoya bundan sonra dikkat etmek lazım zaten bir gün limitlerin 500 tl olmasından belliydi bir bokluk olacağı
ceza yiyeceğiz diye düşünmeyin hocam ifade verdikten sonra gelecek cevaba göre ceza yersen itiraz yoluda açık herşeyi direk kabul etmemek lazım ama sonuçta şuan gerçekleşen davalara filan bakınca hukuktan umut etmek bilemedim hayırlısıGeçmiş olsun bende kafa yok üç yıl önce parça parça birkaç siteden 250 bin liraya yakın para çektim payfix ve papara sonra bu kumarı bırakacağım diye papara hesabımı kapattım payfix içinde kapatiyim derken şeytan dürtükledi şansım çok açıktı ne oynasam kazanıyordum slotta para daha da çoğaldı üstüne bir 100 bin daha kazandım sonra tabi durmayarak bütün parayı geri yedim bunlardan ceza gelir muhtemelen çok çekim yaptım payfix ve paparadan milyonluk limit doluyordu ay sonuna kadar biraz kaybet biraz kazan sonra bütün parayı kaybettim şuan 80 bin kredi kartına girdim ayrıca Allah'tan kredi vermiyorlar sicilim bozuk diye bu sefer payfix yatırım bitti payco ya geçtik bundan da ceza yiyeceğiz muhtemelen hayırlısı kumar bir bataklık düştünmü üstün çamur olmuş gözün görmüyor
Bi de bu tipler var. He mk kumar oynadı dir idam edecekler adamıİnşallah para cezasıyla yırtarsın
Çok üyeli sitelerde kendi adıyla havale sistemleri var ya, işte orada bildiğin papel, papara, payco gibi e cüzdan hesabı açmışlar. Onlar aracılığıyla yatırım alıyorlar. Örneğin cengiz elektronik para ve ödeme vs sistemleri diyeUgrastigimiz şeylere bak bu siteler istese herkesin anlayacağı basit bı guvenli ödeme ağı olusturamaz mi isteseler
Gönderen hesap sıkıntılıylsa para cezasını mumla ararsın dostum!!!Bi de bu tipler var. He mk kumar oynadı dir idam edecekler adamı
Atm den sabahtan bu yana para yatiracak yer bulamadik soguk cuzdandan nasil yatiracagizSoguk cuzdan kullanin abi korkuyosaniz
Ne cezası verecekler başka lâGönderen hesap sıkıntılıylsa para cezasını mumla ararsın dostum!!!
Dolandırıcılık terör finanmanı aklının alamacağı yere giderNe cezası verecekler başka lâ