Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payco Karakol Hk.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Para cezasiyla atlatirsan iyi
İyi ama benim bildiğim yüz kızartıcı cezaya giriyor eğer direk hapisle sonuclanicaksa beni yargiliyan hakim bile illaki bı defa sweet bonanza dan şeker satın almıştır yani hakimi savcısı vekili polisi herkez oynuyor

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
İyi ama benim bildiğim yüz kızartıcı cezaya giriyor eğer direk hapisle sonuclanicaksa beni yargiliyan hakim bile illaki bı defa sweet bonanza dan şeker satın almıştır yani hakimi savcısı vekili polisi herkez oynuyor
Yüz kızartıcı suç değil. Kumar oynamak suç değil kabahattir. Kabahatler kanunundan ceza yersin. Oynamanın cezası para oynatmanın ve parasına aracılık etmenin reklamını yapmanın hapis. Para cezasını ödemezsen bir süre bir şey olmaz. Ödememeye devam edersen hesaplarına bloke gelir. Devlet önünde sonunda parayı alır senden ama parayı ödemedin diye hapse atmaz.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
Payfix kapandığından beri kriptodayım hatta paramı bankada bile tutmuyorum ülke batsa benim kafam yine rahat olur. Yersek önceki payfix işleminden yeriz onu da öderiz. Bu hükümet varken ben 5 kuruşumu güvenip bu ülkenin hiçbir kurumunda tutmam size de tavsiye ederim.

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
890
113
Payco çevremden coğunun ki patladı dikat edilmesi gerekiyor

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
347
63
Merhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
Kullanmıyorum

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
Ben bı para cezası yedim ödemedim sorun olmadı ama bı Twitter RT yaptım 4 gün yattım şimdi karakola imza veriyorum hergun

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Merhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
Kral sallama çay daha iyi

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
658
113
Payfix kapandığından beri kriptodayım hatta paramı bankada bile tutmuyorum ülke batsa benim kafam yine rahat olur. Yersek önceki payfix işleminden yeriz onu da öderiz. Bu hükümet varken ben 5 kuruşumu güvenip bu ülkenin hiçbir kurumunda tutmam size de tavsiye ederim.
Hangi siteyi kullanıyorsun kripto olarak kral

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
Açıkta yattım 4 gün sonra kamuda çalışma zorunluluğu ve imza dediler karakola hergun imza atıyorum ama çalışma olayı yok rapor aldım