Abartma olum ülkenin yarısı oynuyor bu oyunu diğer yarısı da ben bıraktım dıe ortalarda dolaşıo.Dolandırıcılık terör finanmanı aklının alamacağı yere gider
Bu boku oynuyorsak para cezası yemek en güzeli!!
Abartma olum ülkenin yarısı oynuyor bu oyunu diğer yarısı da ben bıraktım dıe ortalarda dolaşıo.Dolandırıcılık terör finanmanı aklının alamacağı yere gider
Bu boku oynuyorsak para cezası yemek en güzeli!!
Para cezasiyla atlatirsan iyiBeyler bir konuyu merak ediyorum diyelim ki iddaa yüzünden para cezası yedik ve bunu ödemedik ne olur sonu hapis olur mu
İyi ama benim bildiğim yüz kızartıcı cezaya giriyor eğer direk hapisle sonuclanicaksa beni yargiliyan hakim bile illaki bı defa sweet bonanza dan şeker satın almıştır yani hakimi savcısı vekili polisi herkez oynuyorPara cezasiyla atlatirsan iyi
Bekliyoruz krdşimGittikten sonra genel bir bilgilendirme yaparım hocam
Yüz kızartıcı suç değil. Kumar oynamak suç değil kabahattir. Kabahatler kanunundan ceza yersin. Oynamanın cezası para oynatmanın ve parasına aracılık etmenin reklamını yapmanın hapis. Para cezasını ödemezsen bir süre bir şey olmaz. Ödememeye devam edersen hesaplarına bloke gelir. Devlet önünde sonunda parayı alır senden ama parayı ödemedin diye hapse atmaz.İyi ama benim bildiğim yüz kızartıcı cezaya giriyor eğer direk hapisle sonuclanicaksa beni yargiliyan hakim bile illaki bı defa sweet bonanza dan şeker satın almıştır yani hakimi savcısı vekili polisi herkez oynuyor
KullanmıyorumMerhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
Kral sallama çay daha iyiMerhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
Hangi siteyi kullanıyorsun kripto olarak kralPayfix kapandığından beri kriptodayım hatta paramı bankada bile tutmuyorum ülke batsa benim kafam yine rahat olur. Yersek önceki payfix işleminden yeriz onu da öderiz. Bu hükümet varken ben 5 kuruşumu güvenip bu ülkenin hiçbir kurumunda tutmam size de tavsiye ederim.
Ne diyon kral senBen bı para cezası yedim ödemedim sorun olmadı ama bı Twitter RT yaptım 4 gün yattım şimdi karakola imza veriyorum hergun
Valla öyle Twitter de etkinliğe katıldım teşvik etmişim o yüzden ceza aldimNe diyon kral sen fafsagsldh
Üzüldüm geçmiş olsun :/ siciline işledi miValla öyle Twitter de etkinliğe katıldım teşvik etmişim o yüzden ceza aldim
EvetÜzüldüm geçmiş olsun :/ siciline işledi mi
Ne zamn aldın cezayıYani eskisinden daha sıkı araştırıyorlar
gateio ve okxHangi siteyi kullanıyorsun kripto olarak kral