Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payco Karakol Hk.

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Şimdi çekim talebi verdim payco dan

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Dün haberde adam adamı vurmuş 15 ay yatıp çıkmış hakim nefsi müdafaa vermiş. Aw hakimi adam tasarlayarak arkadan geliyor canice 15 el ateş ediyor 6 si isabet ediyor 15 ay yatıp çıkıyor. Nasıl nefsi müdafaa veriyorsun aw ama fakir olsa muhebbet verir. Arkasına güvenen öldür biç birşey yok fakir olunca bas cezayı
Kimin kuyruğuna basarsan o bağırır.. İnsanların başına gelmeden bilmiyor.. bizzat yaşadığım için bu ülkede adaletin asla doğru ilerlemedigini söyleyenler denim..

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
papara harici tüm yontemler patlıcak bu bellı bişey payfıxten sonra herkes payco ya yuklenınce onlarda göstermelık olarak kapıyolar hesapları

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,597
113
Kimin kuyruğuna basarsan o bağırır.. İnsanların başına gelmeden bilmiyor.. bizzat yaşadığım için bu ülkede adaletin asla doğru ilerlemedigini söyleyenler denim..
Ben gidiyorum yoksa ban yiyecem iki gram morel vardı oda gitti

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,043
1,834
113
papara harici tüm yontemler patlıcak bu bellı bişey payfıxten sonra herkes payco ya yuklenınce onlarda göstermelık olarak kapıyolar hesapları
payfix bi anlık gitti de neden ceza gelmiyor onu anlamadım

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
555
264
63
Dikkat etmek lazım çok sıkıntı bu aralar

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Devlete para lazım arkadaşlar oy kazanayım diye 40 yaşındaki adamları para karşılığı emekli yaptılar bunlarin parasını nereden vercek devlet. İçerideki multecilerin parasını nerden verecek devlet. Bütün tuşlara basmaya başladılar. Türkiye kim kime Dum Duma memleket oldu. İmkanı olan şartları zorlasin bu ülkeden yol alsın. Yaşanacak gibi değil bu ülke

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
2 3 yıl önce 25 milyara yakın ceza ödedim vergi dairesine bu sefer cezalar da arttı üye olmadığımız yerde yok 500 luk yaparlar herhalde bu sefer

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,597
113
Papara da patlamak daha kolay. Gönderen kişiler hesap kiralatan kişiler olabilir adam şikayetci olsa benim hesabimdan para çektiler diye daha kötü. En iyisi bırakmak ama oda zor. Vurgun yapmak lazım oda nasıl olacak bilmiyorum

stephenking14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
457
63
avukatı neden karıştırıyonkı hocam sorucağı şey bellı bu tarıhte bu hesaptan para geldı veya para yollamışın ne bu dıcek o kadar sende sallarsın bişey olur bıter
ifadeyi eğip bükmelerini neyin ceza getirip getirmeyeceğini avukat bilir hocam

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Devlet ile iş birliği yapan bizden değildir Screenshot_20250415_142418_PayCO.jpg

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,597
113
Devlete para lazım arkadaşlar oy kazanayım diye 40 yaşındaki adamları para karşılığı emekli yaptılar bunlarin parasını nereden vercek devlet. İçerideki multecilerin parasını nerden verecek devlet. Bütün tuşlara basmaya başladılar. Türkiye kim kime Dum Duma memleket oldu. İmkanı olan şartları zorlasin bu ülkeden yol alsın. Yaşanacak gibi değil bu ülke
Ağızları ile kuş tuysalar da artık kazanamazlar. Geçti artık o devir

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Seçime yakın patlatirlar hepimizi payfixten seçimde de cezalara af gelir olur biter

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
payfix bi anlık gitti de neden ceza gelmiyor onu anlamadım
3 5 yıl bekle öyle geliyor cezalar ama Aklınızda bulunsun ben hata edip itiraz etmedim ceza gelirse itiraz etmeyi de düşünün zaten kazanamıyoruz bir de oraya mı para ödeyelim

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
ifadeyi eğip bükmelerini neyin ceza getirip getirmeyeceğini avukat bilir hocam
kanun yokkı hocam kafaya koydularsa kesıyolar senın dıyecegın bellı pugb ve knıght oyununa ıtem alıp satıyodum zaten karşında bi memur olucak ne desen onu yazıyor

stephenking14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
457
63
3 5 yıl bekle öyle geliyor cezalar ama Aklınızda bulunsun ben hata edip itiraz etmedim ceza gelirse itiraz etmeyi de düşünün zaten kazanamıyoruz bir de oraya mı para ödeyelim
hem itiraz hem de vermiş olduğunuz ifade de neyi kabul edip etmediğiniz nasıl ifade verdiğiniz önemli olduğundan bir avukata danışarak halledin bu işlemlerinizi