- 3,615
- 1,601
- 113
O siteden çoğu kişi ceza yedi. Ben çekim yapamamistim Allah'tan.Kriptodan yedi büyük ihtimalle sportsbetten
O siteden çoğu kişi ceza yedi. Ben çekim yapamamistim Allah'tan.Kriptodan yedi büyük ihtimalle sportsbetten
Tamam delirdim biraz kusura bakma reis normalde bu kadar delirmem ama çıldırdım şuan kendimi tokatliyorum
Kimin kuyruğuna basarsan o bağırır.. İnsanların başına gelmeden bilmiyor.. bizzat yaşadığım için bu ülkede adaletin asla doğru ilerlemedigini söyleyenler denim..Dün haberde adam adamı vurmuş 15 ay yatıp çıkmış hakim nefsi müdafaa vermiş. Aw hakimi adam tasarlayarak arkadan geliyor canice 15 el ateş ediyor 6 si isabet ediyor 15 ay yatıp çıkıyor. Nasıl nefsi müdafaa veriyorsun aw ama fakir olsa muhebbet verir. Arkasına güvenen öldür biç birşey yok fakir olunca bas cezayı
Ben gidiyorum yoksa ban yiyecem iki gram morel vardı oda gittiKimin kuyruğuna basarsan o bağırır.. İnsanların başına gelmeden bilmiyor.. bizzat yaşadığım için bu ülkede adaletin asla doğru ilerlemedigini söyleyenler denim..
Kötü patliyacagiz gibiMerhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
payfix bi anlık gitti de neden ceza gelmiyor onu anlamadımpapara harici tüm yontemler patlıcak bu bellı bişey payfıxten sonra herkes payco ya yuklenınce onlarda göstermelık olarak kapıyolar hesapları
Papara da patlamak daha kolay. Gönderen kişiler hesap kiralatan kişiler olabilir adam şikayetci olsa benim hesabimdan para çektiler diye daha kötü. En iyisi bırakmak ama oda zor. Vurgun yapmak lazım oda nasıl olacak bilmiyorumpapara harici tüm yontemler patlıcak bu bellı bişey payfıxten sonra herkes payco ya yuklenınce onlarda göstermelık olarak kapıyolar hesapları
ifadeyi eğip bükmelerini neyin ceza getirip getirmeyeceğini avukat bilir hocamavukatı neden karıştırıyonkı hocam sorucağı şey bellı bu tarıhte bu hesaptan para geldı veya para yollamışın ne bu dıcek o kadar sende sallarsın bişey olur bıter
Ağızları ile kuş tuysalar da artık kazanamazlar. Geçti artık o devirDevlete para lazım arkadaşlar oy kazanayım diye 40 yaşındaki adamları para karşılığı emekli yaptılar bunlarin parasını nereden vercek devlet. İçerideki multecilerin parasını nerden verecek devlet. Bütün tuşlara basmaya başladılar. Türkiye kim kime Dum Duma memleket oldu. İmkanı olan şartları zorlasin bu ülkeden yol alsın. Yaşanacak gibi değil bu ülke
3 5 yıl bekle öyle geliyor cezalar ama Aklınızda bulunsun ben hata edip itiraz etmedim ceza gelirse itiraz etmeyi de düşünün zaten kazanamıyoruz bir de oraya mı para ödeyelimpayfix bi anlık gitti de neden ceza gelmiyor onu anlamadım
kanun yokkı hocam kafaya koydularsa kesıyolar senın dıyecegın bellı pugb ve knıght oyununa ıtem alıp satıyodum zaten karşında bi memur olucak ne desen onu yazıyorifadeyi eğip bükmelerini neyin ceza getirip getirmeyeceğini avukat bilir hocam
hem itiraz hem de vermiş olduğunuz ifade de neyi kabul edip etmediğiniz nasıl ifade verdiğiniz önemli olduğundan bir avukata danışarak halledin bu işlemlerinizi3 5 yıl bekle öyle geliyor cezalar ama Aklınızda bulunsun ben hata edip itiraz etmedim ceza gelirse itiraz etmeyi de düşünün zaten kazanamıyoruz bir de oraya mı para ödeyelim