Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Paran Yoksa Hiçsin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Baksana eskiden oyle degildin gidip bi kisinin roll bakiyesi alabilecegi konuya katiliyon ve tartismq cikariyon ben bile bir kisilik odul kobuisuna katilmiyom cok degistin çokkk
Haklısın rol işi beni de sıktı artık adamlar salıseyi bile yazıyorlar ona tav oluyorum yoksa valla billahi yemişim rol parasını zaten açıp ta kaybediyoruz rollerden uzak durmam lazım artik

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,493
11,682
113
Haklısın rol işi beni de sıktı artık adamlar salıseyi bile yazıyorlar ona tav oluyorum yoksa valla billahi yemişim rol parasını zaten açıp ta kaybediyoruz rollerden uzak durmam lazım artik
Ben gidiyom zaten alikemalde senin gibi bozdu 1 hafta girmez foruma 1 hafta sonra alirim parami o son kisi olsun para verdiklerim cekim.ocin 😁

Jeaxens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,025
415
83
Doğru konu haklısın hocam

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,638
6,559
113
Bu saate burada aktif olan erkek psikolojisi bozuktur hayatı bom boktur

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,638
6,559
113
@Lawlss ne gülüyin eski tenekelerden forumda bir biz kaldık aiqiqi yeni yeni elemanlar gelmiş:)

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,638
6,559
113
Bu saate aktif olan birinin hayatı bom boktur psikolojisi bozuktur alın size armağan ediyorum şarkıyı

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
doğru

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
723
113
Para hwrşey mi be öyle olsa osimhem cimbomumma gelir miydi tutku aşk kumar aşkı özellikle başa bir şey kumarrrrrrrrr dünyadaki en güzel şey en güzel

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
480
83
Eskiden 3 telefon kullanıyordum durum gayet iyiydi telefonlarım hiç susmazdı bir kere dolandırıldım para bitti telefonun biri bile çalmamaya başladı not kumardan bir kuruş zararım yok hiç bir zamanda olmadı olmazda