- 2,331
- 1,090
- 113
Bunu yenimi anladın
O maskeyi önce bı indir yüzünden ,gerçek yüzünü görelimParasız Yaşanıyor Diyorlar Ya
Külliyen Yalan Külliyen Yalan
Paran Varsa Eşin Var
Paran Varsa Dostun Var
Paran Varsa Ailen Var
Paran Varsa Arkadaşın Var
Paran Varsa Çevren Var
ANLAYACAĞANIZ PARANIZ YOKSA AİLENİZ BİLE TAKMAZ SİZİ.
Ekli dosyayı görüntüle 815816
Yok aga yanlış evet eş dost paran yoksa yanında olmaz. ama adam gibi ailen varsaParasız Yaşanıyor Diyorlar Ya
Paran Varsa Eşin Var
Paran Varsa Dostun Var
Paran Varsa Ailen Var
Paran Varsa Çevren Var
Aynen öyle insan eti ağırdır bu zamanda Paran yoksa hiçsin. Allah o lidyalilarin belasını versin 😀Parasız Yaşanıyor Diyorlar Ya
Paran Varsa Eşin Var
Paran Varsa Dostun Var
Paran Varsa Ailen Var
Paran Varsa Çevren Var
Bir tek ailen sever zaten başkada kimse sevmez parasız adamiBenim param yok ama beni ailem çok seviyor senin yanlışın var
İmza mühür kaşeAileden ayrıldım bekar evine çıktım 1 sene sonra evlendim 6 yıllık evliyim çok şükür.
Aile her zaman ayak bağıdır , aile her zaman hayallerinin önüne taş koyandır , aile her zaman hep bana diyendir askerliğini yapıp gelen her erkek birey ayrı eve çıksın yoksa hayatı boyunca esir olarak Yaşar.
Aileden aileye değişir o senin dediğin benim ailem olmasaydı şuan ya ben yaşamıyor olurdum ya da minimum 10 milyon borç içinde olurdum manevi olarak da her zaman destekçim olmuştur ailede derken sadece anne baba olarak konuşuyorum gerisi gereksizdir zatenAileden ayrıldım bekar evine çıktım 1 sene sonra evlendim 6 yıllık evliyim çok şükür.
Aile her zaman ayak bağıdır , aile her zaman hayallerinin önüne taş koyandır , aile her zaman hep bana diyendir askerliğini yapıp gelen her erkek birey ayrı eve çıksın yoksa hayatı boyunca esir olarak Yaşar.
Senin ailen senin kumar oynadıgını bilmiyordur, ondanBenim param yok ama beni ailem çok seviyor senin yanlışın var
Bir menfaatin vardır ailene ondandır yada ailen zengindir bu kadar netAileden aileye değişir o senin dediğin benim ailem olmasaydı şuan ya ben yaşamıyor olurdum ya da minimum 10 milyon borç içinde olurdum manevi olarak da her zaman destekçim olmuştur ailede derken sadece anne baba olarak konuşuyorum gerisi gereksizdir zaten
Hayir hiçbir menfaatim yok 17 18 yıldır farklı illerdeyiz iş nedeniyle aile durumum da orta seviye standart çalışıp geçinen insanlarız hiçbir yaptığım işte önüme taş koymadilar senin ailen anlayışsız olabilir ama her aile öyle değilBir menfaatin vardır ailene ondandır yada ailen zengindir bu kadar net
herşey para değil dostum bunu unutma abisiParasız Yaşanıyor Diyorlar Ya
Paran Varsa Eşin Var
Paran Varsa Dostun Var
Paran Varsa Ailen Var
Paran Varsa Çevren Var