Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Paran Yoksa Hiçsin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Ula ucan kusa borcum var diyen sen degilmiydin milyon vurmaliyim diyen sen degilmiydin kredi kartin yoksa demek ki icralarin var neyse kime neyi soyletiyom ki hangi kumarbaz durust olmus ki 😁
Valla kanka borcum var ama kredi borcum yok eşten dostan var biraz da gunu gelince bi max alir öderim ama ailemden tek kuruş almam

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,478
11,678
113
Valla kanka borcum var ama kredi borcum yok eşten dostan var biraz da gunu gelince bi max alir öderim ama ailemden tek kuruş almam
Bi kere kumarbaz es doattan once bankalari patlatir sonra es dosta boyun eger sonra gururunu yere serer

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Kanka benim bankayla işim olmaz girersem biteceğimi biliyorum o yüzden bu yaşıma kadar girmedim bu saatten sonrada çok zor
[/QUO

Ne rahatsız senin gibi olmak isterdim. Sana dert ugramıyor galiba 😂😂

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,627
6,554
113
Kız istemeye gidildiğinde oğlan asgeru ücrete çalışıyorsa kızını vermek istemiyorlar gerisini siz düşünün ajqqq

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,469
1,400
113
insan nankör insanlarla karşılastırmasın para bugün olur yarın olmaz hele menfati için yanında olanlar dost görünümlü düşmanlar.

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,478
11,678
113
Kanka benim bankayla işim olmaz girersem biteceğimi biliyorum o yüzden bu yaşıma kadar girmedim bu saatten sonrada çok zor
Bak mesela alikemal dün kac kisiye odul atti bu gun kumar krizine girmis belli son param 300 tl kalmis dedim cekim yapacam en gec bi saatte atarim dedi 1 saat oldu yok yani yarin bulur uyuyw kalmistim der yani kumarbazlar krize girince kendini de baskasini da zora sokar 😁

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
552
264
63
Param Olmasın Ailem Olsun Yeterli Zaten Parasız da Olsan Tek Sahip Çıkan Aile Gerisi Boş para olsa da onun için sahte dostluk yapanların hepsini tarihe gömdüm gerek yok karşılık beklemiyoruz helal hoş olsun ama maneviyat önemli malesef o yüzden trilyonları Multi imliyoner Olsunlar. Benden Uzak Olsunlar🙃

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Bak mesela alikemal dün kac kisiye odul atti bu gun kumar krizine girmis belli son param 300 tl kalmis dedim cekim yapacam en gec bi saatte atarim dedi 1 saat oldu yok yani yarin bulur uyuyw kalmistim der yani kumarbazlar krize girince kendini de baskasini da zora sokar 😁
Alikemal bir hafta ugramaz bence senden 300 aldıysa 😀😂 sino bana gelince para yok diyorsun hain sino 😂 😂

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,627
6,554
113
Ben çok yaşadığım için biliyorum o zamanlar çok oldu işsiz kaldım sigara param olmadı telefonum hiç çalmazdi

Şimdi işim var arabam var çokta olmasa paramda oldu sünepe gibu arayıp duruyorlar açmıyorum hepsini sildim