- 23,150
- 21,578
- 113
Valla ben kazandığımı kaybettim kanka benim daha kredi kartım bile yokSen bu kafayla cok muhtac ederdin dost sen milyonlari kaybediyon eminim ailen oduyordur
Valla ben kazandığımı kaybettim kanka benim daha kredi kartım bile yokSen bu kafayla cok muhtac ederdin dost sen milyonlari kaybediyon eminim ailen oduyordur
Ula ucan kusa borcum var diyen sen degilmiydin milyon vurmaliyim diyen sen degilmiydin kredi kartin yoksa demek ki icralarin var neyse kime neyi soyletiyom ki hangi kumarbaz durust olmus ki 😁Valla ben kazandığımı kaybettim kanka benim daha kredi kartım bile yok
Valla kanka borcum var ama kredi borcum yok eşten dostan var biraz da gunu gelince bi max alir öderim ama ailemden tek kuruş almamUla ucan kusa borcum var diyen sen degilmiydin milyon vurmaliyim diyen sen degilmiydin kredi kartin yoksa demek ki icralarin var neyse kime neyi soyletiyom ki hangi kumarbaz durust olmus ki 😁
Sen max alırım öderim diyorsan yandın o borç 10 katı oldu bile 😀😃Valla kanka borcum var ama kredi borcum yok eşten dostan var biraz da gunu gelince bi max alir öderim ama ailemden tek kuruş almam
Bi kere kumarbaz es doattan once bankalari patlatir sonra es dosta boyun eger sonra gururunu yere sererValla kanka borcum var ama kredi borcum yok eşten dostan var biraz da gunu gelince bi max alir öderim ama ailemden tek kuruş almam
Bos ver kral kumarbazlardan kendi borcu harci konusunda dogruyu beklemeSen max alırım öderim diyorsan yandın o borç 10 katı oldu bile 😀😃
kolpaçinoda bi laf var bilirmisin para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapan adamdır diye ki bu laf kıçı kırık bi kumar filmindenCebin doluysa adamlığına kimse bakmaz canisi
Para aldigim kisiler 1sene 2 sene bile beklerler kanka çok temiz insanlar benim durumu muda biliyorlar küçük küçük toparlanıp oderim insSen max alırım öderim diyorsan yandın o borç 10 katı oldu bile 😀😃
Kanka benim bankayla işim olmaz girersem biteceğimi biliyorum o yüzden bu yaşıma kadar girmedim bu saatten sonrada çok zorBi kere kumarbaz es doattan once bankalari patlatir sonra es dosta boyun eger sonra gururunu yere serer
Sen zaten bitmissinKanka benim bankayla işim olmaz girersem biteceğimi biliyorum o yüzden bu yaşıma kadar girmedim bu saatten sonrada çok zor
Ailen zengin çünkü erhoooo boş yapma 😂😂Benim param yok ama beni ailem çok seviyor senin yanlışın var
Kanka benim bankayla işim olmaz girersem biteceğimi biliyorum o yüzden bu yaşıma kadar girmedim bu saatten sonrada çok zor
[/QUO
Ne rahatsız senin gibi olmak isterdim. Sana dert ugramıyor galiba 😂😂
Bak mesela alikemal dün kac kisiye odul atti bu gun kumar krizine girmis belli son param 300 tl kalmis dedim cekim yapacam en gec bi saatte atarim dedi 1 saat oldu yok yani yarin bulur uyuyw kalmistim der yani kumarbazlar krize girince kendini de baskasini da zora sokar 😁Kanka benim bankayla işim olmaz girersem biteceğimi biliyorum o yüzden bu yaşıma kadar girmedim bu saatten sonrada çok zor
Başlık parası 😂😂😂Kız istemeye gidildiğinde oğlan asgeru ücrete çalışıyorsa kızını vermek istemiyorlar gerisini siz düşünün ajqqq
Alikemal bir hafta ugramaz bence senden 300 aldıysa 😀😂 sino bana gelince para yok diyorsun hain sino 😂 😂Bak mesela alikemal dün kac kisiye odul atti bu gun kumar krizine girmis belli son param 300 tl kalmis dedim cekim yapacam en gec bi saatte atarim dedi 1 saat oldu yok yani yarin bulur uyuyw kalmistim der yani kumarbazlar krize girince kendini de baskasini da zora sokar 😁
250 atmistim bulur ya 2 gune yffAlikemal bir hafta ugramaz bence senden 300 aldıysa 😀😂 sino bana gelince para yok diyorsun hain sino 😂 😂