- 9,694
- 6,589
- 113
Belki bir gün maxwin vurursun diye seviodurBenim param yok ama beni ailem çok seviyor senin yanlışın var
Ailenin durumu iyi ise veya fazla kotu degilse tabi idare ederler severler ama durum kotu ise aile bile tahammul edemezBenim param yok ama beni ailem çok seviyor senin yanlışın var
Yok ailem kumar oynadigimi bilmiyorlarBelki bir gün maxwin vurursun diye seviodur
Bana ediyorlar kanka puhahaAilenin durumu iyi ise veya fazla kotu degilse tabi idare ederler severler ama durum kotu ise aile bile tahammul edemez
Onlarda bir süre sonra salarlarParan yoksa ailenden başkası yok asıl
Ailenin durumu iyi senin normaldirBana ediyorlar kanka puhaha
Ya iyiylen alakası yokki kanka iki laf ederler o ayrı ama anne babalar her daim çocuklarını severAilenin durumu iyi senin normaldir
Anne baba ayri la ama ailenin durumu iyi degilse tabi baskasi gibi olmasa da onlar da biraz tepki gosterorler neyse dedigim gibi senin aileni durjmu iyi bilemezsin onun icinYa iyiylen alakası yokki kanka iki laf ederler o ayrı ama anne babalar her daim çocuklarını sever
Dostum aylık en kötü 50 60 bin gelirin varsa borcun yoksa normal zaten severler normal durumYa iyiylen alakası yokki kanka iki laf ederler o ayrı ama anne babalar her daim çocuklarını sever
Kanka ailemin durumu yoksa da gider kopek gibi çalışırım yani niye ailemi millete muhtaç ettireyimkiAnne baba ayri la ama ailenin durumu iyi degilse tabi baskasi gibi olmasa da onlar da biraz tepki gosterorler neyse dedigim gibi senin aileni durjmu iyi bilemezsin onun icin
Sen olayı anlamamışsin neyseKanka ailemin durumu yoksa da gider kopek gibi çalışırım yani niye ailemi millete muhtaç ettireyimki
Sen bu kafayla cok muhtac ederdin dost sen milyonlari kaybediyon eminim ailen oduyordurKanka ailemin durumu yoksa da gider kopek gibi çalışırım yani niye ailemi millete muhtaç ettireyimki
Yok sinan isi maddeye vurdu diye ona yazdımSen olayı anlamamışsin neyse
Cebin doluysa adamlığına kimse bakmaz canisiparan yoksa degil adam degilsen sevmezler