Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Paradan öte değerler var bizim için !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
kardesler sız 4-5 6 7 kısı aynı gorusu savunup sızın gorusunuze ek farklı dusunce savunulunca. o kısılerın goruslerını elestırıyorsunuz da. 10 tane hesap acıp bunları konusmak mantıklı gelmıyor dıyor arkadas bencede mantıklı. surda sızın harıcınızde kımse sızı elestırmıyor. hala coklu hesap acıp bunları soyleyenın dogru bı eylem yptıgını ıma etmeye calısıyorsunuz. obur taraf soyleyıp hesap kapattırıp sızın gozunuzde haksızsa. bence sıteye 10 uyelık acanda onun kadar haksız. bu konuda bırı bırıne gore agır basacaksa bence dengede. bı toplulukta boyle konuları cok rahat konusabılecekse ınsanlar. basına bısı gelıncede olayı buyutmemelı ve hesabı kurtardıgı halde hala dıger tarafa laf sokuyor. (dıger tarafıda bu arkadasıda tanımıyorum tanımak ıstemem.) allen hatandan ders almaya calıscaksan buraya yazarak degıl uygulayarak yapmalısın. takıntılı bı halde sureklı laf sokma. konu acma. dıger tarafa soz hakkı vermekle ısler cozulmuyor ki. o gun kapanmassaydı hesabın. baska bı zaman kapansaydı bu kadar tepkılı olmasan da yıne kızacaktın bırılerıne. arkadasın yaptıgı ıyıdır kotudur demıyorum. konuyu acarken bıle hala bı kac arkadasla tartıstık dıyorsun. kımse senınle tartısmıyor. guzel sohbet donen yere. sen gizliden kapaktan para cekebılırım yardımı ıstedıgınde o sohbetın ıcındekı kısıler belkı hayatları boyunca boyle bı yaklasıma gırmedıler. evet oynanan sey bahıs. kumar. haram belkı ama fazladan bonus eklendıgınde bı kısının hesabına. burada emınım.. o para fazla gerı alın dıyecek ınsanlar dolu.

yanı 10 tane hesap acılır. ısteyen ıstedıgını yapar onun hayatı denıyorsa. bu yapılan eylemler bı toplumda normal konuymus gıbı kanıksanamaz. o kısı yaptıgından dıslanabılır elestırılebılır bence.

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
bahıs ısı moral ısı bunları konusurken dahı ıstemsızce mod dusuyor. sonra bahıse donuluyor o moralle. bekle kazan. cok ultra vurdumduymaz olman lazım ki. su konular 1 haftadır hala acılıyorsa mod duser

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
hay mk laa olum site sana verdiği 10 lira bonusla batmaz çekeceğin 3,5 binlede batmaz sokmuşum sitesine ben ahlaki ve insani değerlerden karakterden bahsediyorum, tıpkı konu başlığı gibi ve yaptığınız şeyin bunlarla bi alakası yok, aylardır şu forumdayım param varsa etkinliklere bile katılmıyorum ihtiyacı olan biri benim yerime alabilir belki şansı vardır diyen sen kalkmış site dolandırmaya çalışıyor ve bunu adamlık gibi anlatmaya çalışıyorsun
usta bu yasl bahıste ahlakı etık degıl bılgın vardır umarım bahıs komple degıl hatta

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Kimse çoklu hesabı etik bulmuyor bulmaz ama bunu gidip ilgili siteye bildirmek hiç hoş değil.Sitenin açığıdır önlemini alması lazımdı.Olay biraz da hırsızın hiç suçu yok mu fıkrası gibi :D

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
coklu hesap acıp. o halde paradan onemlı seyler var dıye konu acmak da bı o kadar enteresan o halde

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
kardesler sız 4-5 6 7 kısı aynı gorusu savunup sızın gorusunuze ek farklı dusunce savunulunca. o kısılerın goruslerını elestırıyorsunuz da. 10 tane hesap acıp bunları konusmak mantıklı gelmıyor dıyor arkadas bencede mantıklı. surda sızın harıcınızde kımse sızı elestırmıyor. hala coklu hesap acıp bunları soyleyenın dogru bı eylem yptıgını ıma etmeye calısıyorsunuz. obur taraf soyleyıp hesap kapattırıp sızın gozunuzde haksızsa. bence sıteye 10 uyelık acanda onun kadar haksız. bu konuda bırı bırıne gore agır basacaksa bence dengede. bı toplulukta boyle konuları cok rahat konusabılecekse ınsanlar. basına bısı gelıncede olayı buyutmemelı ve hesabı kurtardıgı halde hala dıger tarafa laf sokuyor. (dıger tarafıda bu arkadasıda tanımıyorum tanımak ıstemem.) allen hatandan ders almaya calıscaksan buraya yazarak degıl uygulayarak yapmalısın. takıntılı bı halde sureklı laf sokma. konu acma. dıger tarafa soz hakkı vermekle ısler cozulmuyor ki. o gun kapanmassaydı hesabın. baska bı zaman kapansaydı bu kadar tepkılı olmasan da yıne kızacaktın bırılerıne. arkadasın yaptıgı ıyıdır kotudur demıyorum. konuyu acarken bıle hala bı kac arkadasla tartıstık dıyorsun. kımse senınle tartısmıyor. guzel sohbet donen yere. sen gizliden kapaktan para cekebılırım yardımı ıstedıgınde o sohbetın ıcındekı kısıler belkı hayatları boyunca boyle bı yaklasıma gırmedıler. evet oynanan sey bahıs. kumar. haram belkı ama fazladan bonus eklendıgınde bı kısının hesabına. burada emınım.. o para fazla gerı alın dıyecek ınsanlar dolu.

yanı 10 tane hesap acılır. ısteyen ıstedıgını yapar onun hayatı denıyorsa. bu yapılan eylemler bı toplumda normal konuymus gıbı kanıksanamaz. o kısı yaptıgından dıslanabılır elestırılebılır bence.
cano cano cano acma ımkanı var acabılıyor adam acıyor farklı bı konu olur sıtelerle ılgılı yıne gıder sıkayet eder boyle kısıler yanı burda onemlı olna coklu heasp degıl yasa dısı bahıs oynuyorsun sonra gıdıp adamı sıkayet edıyorsun bu sıteler kac kısı dolandırıyor paraasını vermıuyor bılıyorsun neler yaptıklarını kısasa kısas

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
abi herkes dolandırıyor dıye sen özünü kaybedıp farklı yollara mı gıtmek zorundasın
cano cano cano acma ımkanı var acabılıyor adam acıyor farklı bı konu olur sıtelerle ılgılı yıne gıder sıkayet eder boyle kısıler yanı burda onemlı olna coklu heasp degıl yasa dısı bahıs oynuyorsun sonra gıdıp adamı sıkayet edıyorsun bu sıteler kac kısı dolandırıyor paraasını vermıuyor bılıyorsun neler yaptıklarını kısasa kısas

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
ben 2 yıldır paramın kaldıgı sıte hatırlamıyorum. kalada bılır. kalırsa sıler gecerım o sıteyı. o sıte yaptı dıye ornek efsanebahıse neden pandık atayım kı. he dıyelım efsane bahıs bana pandık attı bende gıdıp betturkaya pandık mı atmak zorundayım.

Ectosun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,157
332
83
Karakterli onurlu para çalma, baskalarının hakkını alma ve bi taraftanda paradan önemli seyler...
Ben anladım şahsen paradan önemli PARA

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
neyse kımse kımseyı kırmasın yarın obur gun yıne forumda herkes herkesle konusmak zorunda kalacak. surası paylasım dayanısma alanı ıse. bben ozur dıleyım herkesden de konuyu kapatalım be artık yeter da

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
abi herkes dolandırıyor dıye sen özünü kaybedıp farklı yollara mı gıtmek zorundasın
dolandırma yok hesap acma hakkı var adamın acar bu kadar basıt senın kalmadı ama sıkayet vara gır bak gor sıtelerın avukatlıgını yapmaya gerek yok sıtelere yaranmak ıcın sıkayet etmeye mılletın kazandıgı paraya goz dıkmeye cekememeye hıc gerek yok

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
yok abi site dolandirci iyi bizden biricyapinca kötü muattap olmamak lazm böyle insanlarla

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
dolandırma yok hesap acma hakkı var adamın acar bu kadar basıt senın kalmadı ama sıkayet vara gır bak gor sıtelerın avukatlıgını yapmaya gerek yok sıtelere yaranmak ıcın sıkayet etmeye mılletın kazandıgı paraya goz dıkmeye cekememeye hıc gerek yok
sen dolandırıyor dedın sıteler o yuzden ole dedım. yahu neden tuhaf tuhaf konusmaya basladın sende?

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
kım kımın avukatlıgını yapıyor kı? hayatımda jojobete 1 tl yatırmadım ben. neyın avukatlıgı yaranamsı? sız konustugunuz kelımelere dıkkat edıyor musunuz cıdden ya

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
sen dolandırıyor dedın sıteler o yuzden ole dedım. yahu neden tuhaf tuhaf konusmaya basladın sende?
yok 3 5 freebet alınca dolandırma mı oluyor onu dıyorum o zmana kodese gıtmesı lazım tum yasa ısı bahıs oynayanların devletı dolandırıyor vergı vermıyor yasa dısı sırketlere fınansman saglıyor vs daha da ılerı gıder suclamalar ben gıtmeyeyım

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Ya olay su kadar basit ana olarak
1-) Fazla hesap acmak etik degil ve yanlistir
2-) Baskasinin sana sohbette gelip kendince yardim isteyerek sordugu bir sorudan kendince bir pay cikartip tekrar ediyorum kendince bir pay cikartip forum icindeki bir monusmayi alintilayarak gidip siteye sikayet etmek degil ispiyonculuk yapmak ta etik degil ve ayni zamanda adam satmaktir.
Yukariya 2 maddeye baktigimizda 1. Madde yanlistir ama site yine kendisini hakli bulup hesabini acmissa burda baskalarina hic bir sey demek dusmez ve site zaten kullaniciyi temize cikarmistir ama 2. Maddeye baktigimizda forumdaki diger ve hatta cogu kullanici bunun ispiyonculuk oldugu kanaatine varmistir ve bu ispiyonculuk yapan sahis daha temize cikamamistir ve cogu kullanicinin gozunde (kendisini ne ugruna yaptigini sadece kendisi biliyor) kendisini bitirmistir

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,399
3,203
113
Bence çoklu hesap mevzusu kapansin. Forum çoklu hesap formuna dagru gitmeye basladi. Tamam herkezin vardir fazla hesabı ama kapatin bence konuyu daha

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
Ya olay su kadar basit ana olarak
1-) Fazla hesap acmak etik degil ve yanlistir
2-) Baskasinin sana sohbette gelip kendince yardim isteyerek sordugu bir sorudan kendince bir pay cikartip tekrar ediyorum kendince bir pay cikartip forum icindeki bir monusmayi alintilayarak gidip siteye sikayet etmek degil ispiyonculuk yapmak ta etik degil ve ayni zamanda adam satmaktir.
Yukariya 2 maddeye baktigimizda 1. Madde yanlistir ama site yine kendisini hakli bulup hesabini acmissa burda baskalarina hic bir sey demek dusmez ve site zaten kullaniciyi temize cikarmistir ama 2. Maddeye baktigimizda forumdaki diger ve hatta cogu kullanici bunun ispiyonculuk oldugu kanaatine varmistir ve bu ispiyonculuk yapan sahis daha temize cikamamistir ve cogu kullanicinin gozunde (kendisini ne ugruna yaptigini sadece kendisi biliyor) kendisini bitirmistir
imzami atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...