- 2,475
- 348
- 83
Bu neuleaaa
Bu neuleaaa
özür dileyecek bır taraf varsa once diger tarafLan nerden açtım gene şu konuyu adamdan özür diledik bitti tmm
nerdesin abi sen sohbette yoktun özlettn vallaözür dileyecek bır taraf varsa once diger taraf
Haklısın gardas hiç açmamalı ve özür dilememeliydim baksana biz syçluyuz gene nyseözür dileyecek bır taraf varsa once diger taraf
sen suclu degilsin kalbi guzel insan takma kafanaHaklısın gardas hiç açmamalı ve özür dilememeliydim baksana biz syçluyuz gene nyse
lebron 3 luklere basladıBencede çoklu hesap açması kimseyi ilgilendirmez babam dahi olsa karisamaz buna kendi bilgilerim var sonuçta bi sorun varsada ssite vermez zaten parasını ben burdan konuyu açan arkadaşı tebrik etmek istiyorum. O şikayet eden arkadaşına emin olun bu arkadastan daha fazla hesabı vardır .
iste bu kısının kendısıne baglı burda hesap acması karakter vs ıle alalı degıl karakter le alakalı olan birinin kazancını fazla freebet almasını cekemeyıp bunu sıteye sıkayet etmek acar acamaz suc ısler ıslemez yasalar var kanunlar var sıtenın kuralları var tespıt eder edemez sıteyı baglarbaşlığa bakıp helal dedim konuya girdim bu ne mk dedim, şimdi arkadaşlar paradan daha önemli tek şey karakterdir site babanın mı parasını sen mi ödüyon gibi abuk subuk savunmalarla kendini karakterli göstermeye çalışmakta biraz komik oluyor, yaptığın şeyin adı arsızlık ufak çaplı hırsızlıktır farz etki bir yerde yardım yapılıyor, alıyor ve tekrar sıraya giriyorsun hee bana bi zararın yok ama karakterine var işte
Acaba senin kaç hesabın var teneke insanbaşlığa bakıp helal dedim konuya girdim bu ne mk dedim, şimdi arkadaşlar paradan daha önemli tek şey karakterdir site babanın mı parasını sen mi ödüyon gibi abuk subuk savunmalarla kendini karakterli göstermeye çalışmakta biraz komik oluyor, yaptığın şeyin adı arsızlık ufak çaplı hırsızlıktır farz etki bir yerde yardım yapılıyor, alıyor ve tekrar sıraya giriyorsun hee bana bi zararın yok ama karakterine var işte
dostum şu mantığın çalarım çırparım yasalar var yakalanırsam ceza mı keser ben düzgün adamım demekle aynı, tekrar söyleyeyim para için onlarca hesap açıp paradan daha önemli şeyler var demek ne bileyim biraz tuhafiste bu kısının kendısıne baglı burda hesap acması karakter vs ıle alalı degıl karakter le alakalı olan birinin kazancını fazla freebet almasını cekemeyıp bunu sıteye sıkayet etmek acar acamaz suc ısler ıslemez yasalar var kanunlar var sıtenın kuralları var tespıt eder edemez sıteyı baglar
böyle site adami gorunce deliriyom .ac kral 4 5 tane daha ac imkann varsa soy siteyi.cileden cikartirlar adamiAcaba senin kaç hesabın var teneke insan