- 8,399
- 3,203
- 113
Herkez ders almıstır bu olaydan yeteri kadarbnm 5 tane facem var aq napacam
Herkez ders almıstır bu olaydan yeteri kadarbnm 5 tane facem var aq napacam
allahtan marc zukenberg arkadsta kapatmaz facelerımı haberı var facebook kurucusunun yoksa nanayHerkez ders almıstır bu olaydan yeteri kadar
Dostum hiç yorma kendini anlatmak istediğini anlayıcak olan zaten sana ve ahlak anlayısına ters gelen seyi ne yapmıstır ne de savunur. Bedavaya canını sıkma akşam akşamkım kımın avukatlıgını yapıyor kı? hayatımda jojobete 1 tl yatırmadım ben. neyın avukatlıgı yaranamsı? sız konustugunuz kelımelere dıkkat edıyor musunuz cıdden ya
burda kımsenın kımseye ahlak dersı vermesıne gerek yok herkess kendısınden mesul fakat bunu ıcıne sındıremeyım farklı arayıslara gırmek ahlak konusu olablırDostum hiç yorma kendini anlatmak istediğini anlayıcak olan zaten sana ve ahlak anlayısına ters gelen seyi ne yapmıstır ne de savunur. Bedavaya canını sıkma akşam akşam
Dostum sen niye alındın niye üstüne aldın onu anlamadım konunun senle bi alakasımı var Cancana nın yazdığı uzun güzel yazıya istinaden yazdım benim gibi düşündüğü içinburda kımsenın kımseye ahlak dersı vermesıne gerek yok herkess kendısınden mesul fakat bunu ıcıne sındıremeyım farklı arayıslara gırmek ahlak konusu olablır
alınma yok bnmle alakası da yok ama dusuncelerımı ıleteyımDostum sen niye alındın niye üstüne aldın onu anlamadım konunun senle bi alakasımı var Cancana nın yazdığı uzun güzel yazıya istinaden yazdım benim gibi düşündüğü için
bılmıyorum bnde cano karsı tarafın pıskınlıgı benı boyle yaptı sanırımahmet reıs cıdden konu sana yansımasa dahı bı cvp verme ıhtıyacı hıssedıyorsun neden ki
@Blue's a cagrı yapalım kapatsın konuyu bu konu konu dısındakılerın canını sıkıyor konu7-8 kısı. o gun o chatte olmayan ınsanlar dahı surda dusundugunu acıklıyorsa bu arkadasda bısı soylemıs bana bırak ben zaten tsk edıp gecıcektım ona neden hala olayı acıyoruz. actıkca acılıyor
sana yanlıs gelen baskasına dogru baskasına dogru gelen sana yanlıs gelebılır kımsenın de bır seye kılıf aradıgı yok kılıf arasa ne olacak aramasa ne olacak olayın faıllı bellıKimse baskalarının düşüncelerini kabullenmek zorunda değil sana doğru gelmiştir bana yanlış. Aslında herkes doğrunun ne olduğunu çok çok iyi biliyor da yaptığı yanlıslara kılıf uydurmaya çalısıyor
Arkadasım gereksiz bir tartısmaya cekme ve dahil olma arzun var belli ama ben müsadeni isticem yazdıklarımın seninle alakası yoksana yanlıs gelen baskasına dogru baskasına dogru gelen sana yanlıs gelebılır kımsenın de bır seye kılıf aradıgı yok kılıf arasa ne olacak aramasa ne olacak olayın faıllı bellı
O akşam sana demiştim sakin ol belki çekersin boşuna abuk sabuk şeyler yapıp kaybetme diye . Çok sevindim valla Azda olsa kurtarmana abi .Merhaba arkadaşlar malum 3-4 gün önce bi tatsız olay yaşandı bi kaç arkadaşla.
Şunu belirtmek istiyorumki bunu bana yapanlar yatın birgün size yaparlar bu anlayış ve yaklaşım tarzı hiç etik değil.
Burdan herkesin ders almasını istiyorum kimseyle bilgilerinizi paylaşmayın.
Ve buna bazı moderatörler iyi yapmışın falan filan dediler hiç yakışmadı bu durumuda 9 aylık bi üye olarak kırıldım.
Paralar miktarlar önemli değil asıl baki olacak şeyler arkadaşlıklar dır.
Konuya dönecek olursak o arkadaş beni şikayet etsede kendimde bi evli vatandaş olarak ona kızgınlıkla yaptığım küfür ve hakaretlerden özür dilerim
Ve sizden ricam lütfen konu uzamasın kapansın gitsin.
Rahatsızlık verdiğim herkes hakkını helal etsin
Bu arada ana hesabımı şikayet vara yazmam sonucu açıldı hesabım ve içerdeki 250 liramı çektim
Neden boşu boşuna nefesini tüketiyorsun ki sabaha kadar konussan da kimseye bişey anlatamazsin abi boşver . Doğru tek bir tanedir .blues once o kısı dedı sıkayet edecem maıl atacam kapattıracam diye eee bunun ustune kım olsa bu sekılde cevap verır ıyıkı sıkayet edıyoprsun tesekkurler dıyecek halı yok