Reis 500 TL Slot Deneme Bonusu ama hangi siteKonuyu açtım ama tam açıklama ekleyemedim 5000 yap 500 10000 yap 1000 çek diyor herhangi bir yatırım şartı mevcut değil dediğim gibi ilk kez konu açıyorum şartlarını da paylaştım almak isteyen olur belki yinede kimse kötü konuşmasın su forma üye oldum olalı ilk konu acisim bilmiyorum çünkü
Çok pardon kral onu yazmamisim site adı ortabet133.comReis 500 TL Slot Deneme Bonusu ama hangi site
Valla dost aradığım yorum bence bu bir kural olması lazım kod veya deneme bonusu mesajlarında link atmaları lazım bazı arkadaşlar bunlardan aciz 🫡Reis 500 TL Slot Deneme Bonusu ama hangi site
Eline sağlık kardeşim de daha önce bunun konusu açıldıEmeğine sağlık kral bu şekilde yaptığın için yapmayı bilmediğim den ben beceremedim belki yararlananlar olur saol Varol 🙏
İnan bilmiyordum kral sms gelmiş paylaşayım dedim zaten 24 saat içinde üyelik sonrası whatsaptan ulaşım sağlıyorlarmis öyle alınıyor galiba bonus bende üye oldum ama bekliyorum henüzEline sağlık kardeşim de daha önce bunun konusu açıldı
Bonusu henüz almadım kral zaten adamlar bonus açıklamasında belirmiş üyelik tarihinden itibaren 24 saat içinde whatsaptan ulaşım saglanicak diye canlı destek çalışmıyor dediğin gibiWhatsapp hatıı yok destek yok ee nasıl aldınız lardeşim bonusu😅