http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ortabet 500 TL Slot Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
469
63
1 hafta önce sms attılar üye oldum sitede canlı destek yok bonus talep yok iletişim için verdikleri e-posta adresi kullanılmıyor mailler iletilmiyor whatsap no verilecek oradan talep edin diyor kurallarda bonusu sitede herhangi bi yerde wp no yok wp no alabileceğin bi canlı destek de yok BOŞA ÜYE OLMAYIN DATA TOPLAMAK İÇİN AÇILMIŞ SİTE BONUS EKLENMİYOR

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
469
63
@Shellac konu kilit sitede bonusu ekleyecek ne canlı destek var ne bonus talep ve mail adresleri geçersiz konuyu kapatın boş yere üye olmasın kimse

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
149
43
Arkadaşlar isterseniz bekleyin üyelik oluşturmayın ben üye oldum nasilsa 24 saat içinde whatsap uzerinden bonus için dönüş yapılacağı yazıyor bonus aciklamasinda bana dönüş yapılır ve bonus eklenirse tekrardan sizlere dönüş yaparım üye olur alırsınız şimdilik bence kimse üye olmasın yinede bende siteyi ilk kez gördüm sms gelmişti üye oldum beklemedeyim şuanda

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
469
63
Bonusu henüz almadım kral zaten adamlar bonus açıklamasında belirmiş üyelik tarihinden itibaren 24 saat içinde whatsaptan ulaşım saglanicak diye canlı destek çalışmıyor dediğin gibi
Ulaşmıyorlar 1 hafta oldu ben üye olalı mail adrsleri geçersiz canlı destek yok ve WhatsAppdan ulaşan kimse yok

muti1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
175
43
destek vpn ile aıclıyor sadece ama vpn acık olduğu icin ip göremiyor bonus eklemiyor kapatınca destek gidiyor iki ucu poklu deynek

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
149
43
Ulaşmıyorlar 1 hafta oldu ben üye olalı mail adrsleri geçersiz canlı destek yok ve WhatsAppdan ulaşan kimse yok
Bilmiyordum inan kral o zaman kimse üye olmasın boşuna başkan konuyu kilitleyebilirmisin kimse boşuna madur olmasin şimdi benim yüzümden üye olupta

Gatar

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
48
18
Bu site bilgi topluyor kesin hiç bir şeyi yok

Vazifest9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
31
28
Arkadaşlar isterseniz bekleyin üyelik oluşturmayın ben üye oldum nasilsa 24 saat içinde whatsap uzerinden bonus için dönüş yapılacağı yazıyor bonus aciklamasinda bana dönüş yapılır ve bonus eklenirse tekrardan sizlere dönüş yaparım üye olur alırsınız şimdilik bence kimse üye olmasın yinede bende siteyi ilk kez gördüm sms gelmişti üye oldum beklemedeyim şuanda
Madem böyle idi neden paylaşım yapıyor insanları oyalıyorsun emin olmadığın konu hakkında paylaşım yapıyorsun

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
149
43
Madem böyle idi neden paylaşım yapıyor insanları oyalıyorsun emin olmadığın konu hakkında paylaşım yapıyorsun
Kral bak çok haklısın ama böyle oldgunu İnanki bende bilmiyordum sms gelmişti hata yaptım bonus kural ve şartlarını okumadan üye oldum 24 saat içinde whatsap no verilecek yazısını bile.sonradan gördüm kusura bakmayın lütfen daha ilk kez konu açtım onuda elime yüzüme bulastirdim hakkınızı helal edin

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
210
43
Konuyu açtım ama tam açıklama ekleyemedim 5000 yap 500 10000 yap 1000 çek diyor herhangi bir yatırım şartı mevcut değil dediğim gibi ilk kez konu açıyorum şartlarını da paylaştım almak isteyen olur belki yinede kimse kötü konuşmasın su forma üye oldum olalı ilk konu acisim bilmiyorum çünkü
Eyvallah kral

muti1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
175
43
vpn ile bağlanıp desteğe bağlanın sonra aniden belirmek diyo ya 2. ekrana acıyo onu acın vpn kapatın desteğe bağlanın vpn acıkken vermiyo bonusu azıcık kafayı calıstırın konuyu acan adama hakaret edcenz kadar

Ekli dosyalar

• 45 KB Görüntüleme: 63

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
149
43
Dolandırıcıları ihya ettin kısaca
Dost ne alaka ilk kez konu açtım zaten kimsede üye olmasın dedim ben üye oldum ortada bişey yok yaptığım hatayı düzeltmek içinde kimse üye olmasın diye yazdım haber ettim bak kim ne dese haklı çünkü pişman oldum konuyu açtığıma kusura bakmayın

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,566
1,599
113
vpn ile bağlanıp desteğe bağlanın sonra aniden belirmek diyo ya 2. ekrana acıyo onu acın vpn kapatın desteğe bağlanın vpn acıkken vermiyo bonusu azıcık kafayı calıstırın konuyu acan adama hakaret edcenz kadar
What?

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
994
251
63
Konu silinsin boşa üye olmasın kimse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...