- 2,403
- 638
- 113
Link
Ortabet133.comLink ne
Yok kanka engellememislerdir bence canlidestek hiç çalışmıyor şuan zaten yani dediğim gibi ilk kez açtım konu pek beceremedim de zatenüye olmuşum destek bile engellemiş beni ödeme yapmadığı için sövmüşümdür kesin![]()
Siteye uye bile olunmuyor boş yere uğraşmayınnasıl alınıyor bonus
Ulaşmıyorlar 1 hafta oldu ben üye olalı mail adrsleri geçersiz canlı destek yok ve WhatsAppdan ulaşan kimse yokBonusu henüz almadım kral zaten adamlar bonus açıklamasında belirmiş üyelik tarihinden itibaren 24 saat içinde whatsaptan ulaşım saglanicak diye canlı destek çalışmıyor dediğin gibi
Bilmiyordum inan kral o zaman kimse üye olmasın boşuna başkan konuyu kilitleyebilirmisin kimse boşuna madur olmasin şimdi benim yüzümden üye oluptaUlaşmıyorlar 1 hafta oldu ben üye olalı mail adrsleri geçersiz canlı destek yok ve WhatsAppdan ulaşan kimse yok
Madem böyle idi neden paylaşım yapıyor insanları oyalıyorsun emin olmadığın konu hakkında paylaşım yapıyorsunArkadaşlar isterseniz bekleyin üyelik oluşturmayın ben üye oldum nasilsa 24 saat içinde whatsap uzerinden bonus için dönüş yapılacağı yazıyor bonus aciklamasinda bana dönüş yapılır ve bonus eklenirse tekrardan sizlere dönüş yaparım üye olur alırsınız şimdilik bence kimse üye olmasın yinede bende siteyi ilk kez gördüm sms gelmişti üye oldum beklemedeyim şuanda
Kral bak çok haklısın ama böyle oldgunu İnanki bende bilmiyordum sms gelmişti hata yaptım bonus kural ve şartlarını okumadan üye oldum 24 saat içinde whatsap no verilecek yazısını bile.sonradan gördüm kusura bakmayın lütfen daha ilk kez konu açtım onuda elime yüzüme bulastirdim hakkınızı helal edinMadem böyle idi neden paylaşım yapıyor insanları oyalıyorsun emin olmadığın konu hakkında paylaşım yapıyorsun
Eyvallah kralKonuyu açtım ama tam açıklama ekleyemedim 5000 yap 500 10000 yap 1000 çek diyor herhangi bir yatırım şartı mevcut değil dediğim gibi ilk kez konu açıyorum şartlarını da paylaştım almak isteyen olur belki yinede kimse kötü konuşmasın su forma üye oldum olalı ilk konu acisim bilmiyorum çünkü
Kral üye olmayin ben oldum ama canlı destek çalışmıyor ulasilabilcek kimse yok bonus alınamıyor alincak bir sekmede yok zaten paylaştım ama inanın hata yaptım bin pisman oldum konusunu açtığıma özür dilerimEyvallah kral
Dolandırıcıları ihya ettin kısacaKral üye olmayin ben oldum ama canlı destek çalışmıyor ulasilabilcek kimse yok bonus alınamıyor alincak bir sekmede yok zaten paylaştım ama inanın hata yaptım bin pisman oldum konusunu açtığıma özür dilerim
Dost ne alaka ilk kez konu açtım zaten kimsede üye olmasın dedim ben üye oldum ortada bişey yok yaptığım hatayı düzeltmek içinde kimse üye olmasın diye yazdım haber ettim bak kim ne dese haklı çünkü pişman oldum konuyu açtığıma kusura bakmayınDolandırıcıları ihya ettin kısaca
What?vpn ile bağlanıp desteğe bağlanın sonra aniden belirmek diyo ya 2. ekrana acıyo onu acın vpn kapatın desteğe bağlanın vpn acıkken vermiyo bonusu azıcık kafayı calıstırın konuyu acan adama hakaret edcenz kadar