http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ortabet 500 TL Slot Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,139
6,007
113
Boşuna üye olduk @Daimon bilgi çalmak için açılmış bu site

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
210
43
Kral üye olmayin ben oldum ama canlı destek çalışmıyor ulasilabilcek kimse yok bonus alınamıyor alincak bir sekmede yok zaten paylaştım ama inanın hata yaptım bin pisman oldum konusunu açtığıma özür dilerim
Tamamdır olmadım reis

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
255
63
Kayıt bile olmuyo çok dandik site data avcısı

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
149
43
Ben aldım arkadaşın dediği gibi yaptım VPN ile bağladım canlı destek açılır açılmaz VPN yi geri kapattım bonus eklendi arkadaşlar

Ekli dosyalar

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
149
43
Ben aldım arkadaşın dediği gibi yaptım VPN ile bağladım canlı destek açılır açılmaz VPN yi geri kapattım bonus eklendi arkadaşlar
Bilginiz olsun yinede üye olun demiyorum kimseye denemek isteyenler bu şekilde yapabilir VPN ile canlıya bağlanın canlı destek ile görüşmeye geçer geçmez VPN yi kapatın sonra kontrol sağlayıp ekleme yapıyorlar

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
149
43
vpn ile bağlanıp desteğe bağlanın sonra aniden belirmek diyo ya 2. ekrana acıyo onu acın vpn kapatın desteğe bağlanın vpn acıkken vermiyo bonusu azıcık kafayı calıstırın konuyu acan adama hakaret edcenz kadar
Teşekkürler arkadaşım yardımın için aldım bonusu dediğin gibi yapıp çok saol

Kalmara789

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
23
8
vpn ile bağlanıp desteğe bağlanın sonra aniden belirmek diyo ya 2. ekrana acıyo onu acın vpn kapatın desteğe bağlanın vpn acıkken vermiyo bonusu azıcık kafayı calıstırın konuyu acan adama hakaret edcenz kadar
Beyler adam doğru diyor VPN açın canlı destek en alta görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...