Tamamdır olmadım reisKral üye olmayin ben oldum ama canlı destek çalışmıyor ulasilabilcek kimse yok bonus alınamıyor alincak bir sekmede yok zaten paylaştım ama inanın hata yaptım bin pisman oldum konusunu açtığıma özür dilerim
Bilginiz olsun yinede üye olun demiyorum kimseye denemek isteyenler bu şekilde yapabilir VPN ile canlıya bağlanın canlı destek ile görüşmeye geçer geçmez VPN yi kapatın sonra kontrol sağlayıp ekleme yapıyorlarBen aldım arkadaşın dediği gibi yaptım VPN ile bağladım canlı destek açılır açılmaz VPN yi geri kapattım bonus eklendi arkadaşlar
Çok acayip bir site bu ve de hiç olmuyorBen aldım arkadaşın dediği gibi yaptım VPN ile bağladım canlı destek açılır açılmaz VPN yi geri kapattım bonus eklendi arkadaşlar
Teşekkürler arkadaşım yardımın için aldım bonusu dediğin gibi yapıp çok saolvpn ile bağlanıp desteğe bağlanın sonra aniden belirmek diyo ya 2. ekrana acıyo onu acın vpn kapatın desteğe bağlanın vpn acıkken vermiyo bonusu azıcık kafayı calıstırın konuyu acan adama hakaret edcenz kadar
Bu ne kral çekim bile değil amacın neRomabet
destekten mi aldın otomatik mi eklendi dost500 tl eklendi bana şimdi
Vpn ile canlı desteğe bağlanıp aldım şdestekten mi aldın otomatik mi eklendi dost
Beyler adam doğru diyor VPN açın canlı destek en alta görünüyorvpn ile bağlanıp desteğe bağlanın sonra aniden belirmek diyo ya 2. ekrana acıyo onu acın vpn kapatın desteğe bağlanın vpn acıkken vermiyo bonusu azıcık kafayı calıstırın konuyu acan adama hakaret edcenz kadar