- 22,435
- 23,079
- 113
Eyvallah dost bende sevdiğimden sordum swni göremiyorum diye demek ki sorun bendeymiş sen buralardayım dediğine göre 🤣Yok laa buralardayım öyle herkeze msj atmam ben sana atiyorsak seviliyorsun diye
Eyvallah dost bende sevdiğimden sordum swni göremiyorum diye demek ki sorun bendeymiş sen buralardayım dediğine göre 🤣Yok laa buralardayım öyle herkeze msj atmam ben sana atiyorsak seviliyorsun diye
Adam mesaj demiş algı problemi mi var kardeşim sende sohbet ediyoruz burada sabah sabah ne diye geriyon ortalığıHer ödülün altında yorumu var hele bak her konuya yazmazmış![]()
Hatani kabul ettiysen odulumuzu alalım ben haklı ciktigim her muhabbetten para aliyorim artık haksız çıkarsam ben atıyorumEyvallah dost bende sevdiğimden sordum swni göremiyorum diye demek ki sorun bendeymiş sen buralardayım dediğine göre 🤣
Sen konuşma laaa piranaHer ödülün altında yorumu var hele bak her konuya yazmazmış![]()
Deftere yaz o zaman bunu 🤣 %0.1 faizleHatani kabul ettiysen odulumuzu alalım ben haklı ciktigim her muhabbetten para aliyorim artık haksız çıkarsam ben atıyorum
Okey %99.9 faizle piyasanın en az faizini uygulucam sanaDeftere yaz o zaman bunu 🤣 %0.1 faizle
İskorpit🤣Okey %99.9 faizle piyasanın en az faizini uygulucam sana
İskorpit dediğin için %1 faizİskorpit🤣
Biz işimizi biliriz seni tanırız 🤣İskorpit dediğin için %1 faiz
Paranın varda dm kaapaliBiz işimizi biliriz seni tanırız 🤣
Kaan yazdım iban sana zahmet dm bakKardeş dm atılmıyor sana bana yazzsana hele
Para ne ki 🤣 yenir miParanın varda dm kaapali
Bazen trollüne şakasına bizimkilerle 50 100 k vurdukr diyoruz dm mesaj doluyor aw 🤣Paranın varda dm kaapali
baba bi ben dm atmamışım 😂
konu açtığında otomatik dm doluyor buradaBazen trollüne şakasına bizimkilerle 50 100 k vurdukr diyoruz dm mesaj doluyor aw 🤣