- 48,743
- 53,285
- 113
içicilikten ayrı bulundurmadan ayrıeger hassas terzi + satısa hazır yakalandıysa unut denetimiBanada 191 den işlem yapıldı , madde bulundurmak içmek , denetim mi gelir direk
içicilikten ayrı bulundurmadan ayrıeger hassas terzi + satısa hazır yakalandıysa unut denetimiBanada 191 den işlem yapıldı , madde bulundurmak içmek , denetim mi gelir direk
Anlamıyorum ki o işlerden ama halledince ben yadım etmişim gibi hayal et kayseriliyiz 🤣Sen yardımcı ol da hallderiz
Yok 1 tane 1.7 gr tek fiş , içicilik 191içicilikten ayrı bulundurmadan ayrıeger hassas terzi + satısa hazır yakalandıysa unut denetimi
bi bok olmaz ozaman ilkdefaysa 3 gunde denetıme cıkarsınYok 1 tane 1.7 gr tek fiş , içicilik 191
Denetim bile olmaz heralde awYok 1 tane 1.7 gr tek fiş , içicilik 191
Yok veriyolar şimdi direk denetimDenetim bile olmaz heralde aw
senin bende dm yok laaa para kazanırsan ulasamam dm at bana dursunDenetim bile olmaz heralde aw
Satana vermezler içene verirler devir böyle 🤣Yok veriyolar şimdi direk denetim
nereye yok sen yeni deneetımden haberın yok galıba FırıncıDenetim bile olmaz heralde aw
@Metings1905 ftn işini çözerSen yardımcı ol da hallderiz
Rastgele
Yasala gecmissin
Baksana bro KACAKTA parayi çekemiyoz mislide dün saniyede aldım parayı yasaldaYasala gecmissin
Yüksek miktar oynanacaksa yasal en iyisi zaten TebriklerBaksana bro KACAKTA parayi çekemiyoz mislide dün saniyede aldım parayı yasalda