- 22,435
- 23,079
- 113
Konuya gerek yok inankikonu açtığında otomatik dm doluyor burada
Konuya gerek yok inankikonu açtığında otomatik dm doluyor burada
geçen konu açtım 3x100 tl diye 10 kişiye gönderim yaptım düşün 😂Konuya gerek yok inanki
Allah yardimcin olsun neyden dolayi özel degilse2 saat sonra mahkemem var
Az yapmışsın ajajajageçen konu açtım 3x100 tl diye 10 kişiye gönderim yaptım düşün 😂
Uzatma bilader sabah sabah bu ne çene 1 saat konuşma baniAz yapmışsın ajajaja
Sıkıldım ahaha yavUzatma bilader sabah sabah bu ne çene 1 saat konuşma bani
GaspAllah yardimcin olsun neyden dolayi özel degilse
Gasp cezası ağır laa
Gasp eden bunlar değil bunları gasp etmeye çalışmışlar bunlar da dövmüş adamları mahkeme gasoçıları haklı burmuş karşı dava açılmış bunlar darptan falan heralde yargısıGasp cezası ağır laa
HemşerimS.a arkadaşlar yeri değil ama bu ortak ftn de hediye nasıl nakite çevriliyor 20 ftn var
Sisteme bak ya delirtir insanıGasp eden bunlar değil bunları gasp etmeye çalışmışlar bunlar da dövmüş adamları mahkeme gasoçıları haklı burmuş karşı dava açılmış bunlar darptan falan heralde yargısı
EfendimHemşerim
Valla heralde gasp olayını kanıtlayamadılar falan davacı bu arkadaşken sanık durumuna düşürüyor mahkeme düşün yaniSisteme bak ya delirtir insanı
Bişey demicem 20ftnen var diye hemşeri olduğumuzu unutma istedimEfendim
yok daha neler saka herladeGasp eden bunlar değil bunları gasp etmeye çalışmışlar bunlar da dövmüş adamları mahkeme gasoçıları haklı burmuş karşı dava açılmış bunlar darptan falan heralde yargısı
Valla durum buyok daha neler saka herlade
Sen yardımcı ol da hallderizBişey demicem 20ftnen var diye hemşeri olduğumuzu unutma istedim