Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Novasky -Tek

Kupon Miktarı
7700
Kupon Oranı
2.27

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Aga ben fanatik Fenerbahçeliyim ve bunların hepsini cevaplarım....ama kırılan arkadaşlar olur belki o yüzden susuyorum...en basit bir örneğini vereyim ..7 tane sarı kart sınırında oyuncusu var GS nin ,15 haftadan beri kart görmediler..geçen ay adamın ağzından kan getirdiler yinede sarı kart çıkmadı...neyse iyi forumlar
Boş ver maç maç saatinde güzel benim için..artikmac bitince benim içinde bitiyor,,

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
25,786
113
Aga ben fanatik Fenerbahçeliyim ve bunların hepsini cevaplarım....ama kırılan arkadaşlar olur belki o yüzden susuyorum...en basit bir örneğini vereyim ..7 tane sarı kart sınırında oyuncusu var GS nin ,15 haftadan beri kart görmediler..geçen ay adamın ağzından kan getirdiler yinede sarı kart çıkmadı...neyse iyi forumlar
O islere girersek cikamayiz gs acaip bi sekulde federasyon ve hakem lobisi var 40 yildir boyle,93 yilinda besiktasin.sampiuonlugu gs fazlaydi

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bu kadar belli etme fanatik febeli olduğunu

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
12 yıldır bu yüzden böylesiniz

YELTAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
302
83
10 bildirim gelince dedim çıplak resmim foruma mı düştü:)