- 27,377
- 25,786
- 113
Saydigin adamlar hepdi vasat adamlarİrfancan çok iyi kaleci, FRED orta sahanın dinamosu,oyun kurucusu, skinyar top geçirmez, kostic sürekli orta açar, tadic iyi top tutar, ayağa pas yapar
Saydigin adamlar hepdi vasat adamlarİrfancan çok iyi kaleci, FRED orta sahanın dinamosu,oyun kurucusu, skinyar top geçirmez, kostic sürekli orta açar, tadic iyi top tutar, ayağa pas yapar
Boş ver maç maç saatinde güzel benim için..artikmac bitince benim içinde bitiyor,,Aga ben fanatik Fenerbahçeliyim ve bunların hepsini cevaplarım....ama kırılan arkadaşlar olur belki o yüzden susuyorum...en basit bir örneğini vereyim ..7 tane sarı kart sınırında oyuncusu var GS nin ,15 haftadan beri kart görmediler..geçen ay adamın ağzından kan getirdiler yinede sarı kart çıkmadı...neyse iyi forumlar
İrfancan egribayat ve FREDin hakkını yemeyelim lütfenSaydigin adamlar hepdi vasat adamlar
O islere girersek cikamayiz gs acaip bi sekulde federasyon ve hakem lobisi var 40 yildir boyle,93 yilinda besiktasin.sampiuonlugu gs fazlaydiAga ben fanatik Fenerbahçeliyim ve bunların hepsini cevaplarım....ama kırılan arkadaşlar olur belki o yüzden susuyorum...en basit bir örneğini vereyim ..7 tane sarı kart sınırında oyuncusu var GS nin ,15 haftadan beri kart görmediler..geçen ay adamın ağzından kan getirdiler yinede sarı kart çıkmadı...neyse iyi forumlar
BencedeO islere girersek cikamayiz gs acaip bi sekulde federasyon ve hakem lobisi var 40 yildir boyle,93 yilinda besiktasin.sampiuonlugu gs fazlaydi
Oyle olsun uzmeylim fenerli kardesimiziİrfancan egribayat ve FREDin hakkını yemeyelim lütfen
Bu kadar belli etme fanatik febeli olduğunuAga ben fanatik Fenerbahçeliyim ve bunların hepsini cevaplarım....ama kırılan arkadaşlar olur belki o yüzden susuyorum...en basit bir örneğini vereyim ..7 tane sarı kart sınırında oyuncusu var GS nin ,15 haftadan beri kart görmediler..geçen ay adamın ağzından kan getirdiler yinede sarı kart çıkmadı...neyse iyi forumlar
Gerçek çarsi bu...Oyle olsun uzmeylim fenerli kardesimizi
Sendede başka takımlara karşı az fanatiklik varmı😍12 yıldır bu yüzden böylesiniz
Uyumusm dost akşam yazanlara beğenelim dedimYeşil bursa,heyacan basıyor beni,,bu kadar etiket atma,,,,.bu kadar etikete çay koyarmiyiz))Ekli dosyayı görüntüle 783273Ekli dosyayı görüntüle 783274
Ciplakmi uyudukUyumusm dost akşam yazanlara beğenelim dedim