Bide talisca rafa Silva ile iyi ikili olurlarFenerden irfan cani almaliyiz oynatmiyolar zirtolar
Bide talisca rafa Silva ile iyi ikili olurlarFenerden irfan cani almaliyiz oynatmiyolar zirtolar
Irfani verin size salih onur tayfur zaynitdinov 4 lu paket hediye ederizMert Hakanida verelim yanında esantiyon 😆
Yamalı leğen bile etmez mert hakanMert Hakanida verelim yanında esantiyon 😆
Talisca bitmis oyun icinde hic yok sut cekicekte fslanda filanda bizdeki taliscayla alakasi kslmamisBide talisca rafa Silva ile iyi ikili olurlar
Fenerbahçe de irfanlar çok..Irfani verin size salih onur tayfur zaynitdinov 4 lu paket hediye ederiz
Busene ne sizden bize nede bizden size oyuncu gitmez...gelsede kabul etmeyin hepsi berbatIrfani verin size salih onur tayfur zaynitdinov 4 lu paket hediye ederiz
Benim için artık Tebrikler yazar mısın abi 😃 7 yıldır B harfini hayatına sokamadık@Novasky teprikler gardasim
Benim için artık Tebrikler yazar mısın abi 😃 7 yıldır B harfini hayatına sokamadık
La bunlarla bakkala gidilmez lagim cukurundaki boklarBusene ne sizden bize nede bizden size oyuncu gitmez...gelsede kabul etmeyin hepsi berbat
Bukadar iyilerdide niye hiç bir derbide yüzümüzü güldürmedi itler,,hepsi gitmeli kökten..Kayseri samsun bunları demiyom bile,,busene. Kadar beni hiç böyle günaha sokmamisti fenerimİrfancan çok iyi kaleci, FRED orta sahanın dinamosu,oyun kurucusu, skinyar top geçirmez, kostic sürekli orta açar, tadic iyi top tutar, ayağa pas yapar
Aga ben fanatik Fenerbahçeliyim ve bunların hepsini cevaplarım....ama kırılan arkadaşlar olur belki o yüzden susuyorum...en basit bir örneğini vereyim ..7 tane sarı kart sınırında oyuncusu var GS nin ,15 haftadan beri kart görmediler..geçen ay adamın ağzından kan getirdiler yinede sarı kart çıkmadı...neyse iyi forumlarBukadar iyilerdide niye hiç bir derbide yüzümüzü güldürmedi itler,,hepsi gitmeli kökten..Kayseri samsun bunları demiyom bile,,busene. Kadar beni hiç böyle günaha sokmamisti fenerim(
Süper Lig bir tiyatrodan ibarettir masada kim güçlü ise genellikle o şampiyon olur bunun en büyük kanıtı neredeyse Avrupa kulüpleri kadar para harcayıp Avrupa'da bir başarı olmamasidirAga ben fanatik Fenerbahçeliyim ve bunların hepsini cevaplarım....ama kırılan arkadaşlar olur belki o yüzden susuyorum...en basit bir örneğini vereyim ..7 tane sarı kart sınırında oyuncusu var GS nin ,15 haftadan beri kart görmediler..geçen ay adamın ağzından kan getirdiler yinede sarı kart çıkmadı...neyse iyi forumlar
Polat bol şans kralBol şans dost
Çok doğru tespit... zaten bu yüzden Trendyol senaryo Ligi diyorum artık lige🤣Süper Lig bir tiyatrodan ibarettir masada kim güçlü ise genellikle o şampiyon olur bunun en büyük kanıtı neredeyse Avrupa kulüpleri kadar para harcayıp Avrupa'da bir başarı olmamasidir
Boynun altında kalsın emiPolat bol şans kral