- 11,137
- 7,132
- 113
@savaskurt olsun.🥺Üzüldum ya kesin karar 😂🙏
Helal olsun ablam parti kur oy verim :\@savaskurt olsun.🥺Üzüldum ya kesin karar 😂🙏
Sana yine yaptıran lar var :\Ben umutun 80 yillik dostuyum bende daha yapmadim
O nasil bir u donusu senem@savaskurt olsun.🥺Üzüldum ya kesin karar 😂🙏
Rüya partisiHelal olsun ablam parti kur oy verim :\
Zamaninda cok yatirim yaptik bu islere dost dostladi kirmadikSana yine yaptıran lar var :\
Siyasete girme bir partide zaten başkan yardımcısıyim😂🤐Helal olsun ablam parti kur oy verim :\
Ablama laf ettirmem :\O nasil bir u donusu senem
Hic yakistiramadim ablanaAblama laf ettirmem :\
TmAblama laf ettirmem :\
Hop Buradayım BaşKanım Secım Hazırlıkları buyurYa üzüldü ne yapayım@Novasky nerdesin 🤔
😂😂🤣🤣🤣Hop Buradayım BaşKanım Secım Hazırlıkları buyur
Adam Casper oldu dost nickini Casper yapıp gelir kötü olan oRollcumuz @AndersonTalisca Fix Bırakırsın Dost Cekım geldımı Buyuk ıhtımalle Yarına Kalabilir Son Rollcumuzude Secmıs bulunmaktayız Arkadaslar Hedefe Ulasırsa Dostumuz Roll Yapamıyan Arkadaslardan En az 2 Kişiye Roll Parası Gonderimi yapar Onlarada Yaptırmıs oluruz Onlarda basarılı olursa 1,2 kısıyede onlar yaptırır amac Eglenmek
Neden Son Roll.. ?
Gecenki olaydan Dolayı Roll Yaptırmama Kararı Aldım Amac burada eglenmek Burada Devamlı olan Arkadaslara Bir Nebzede Olsa Faydamız dokunmasıydı ama Baktık olaylar Farklı yerlere Cekılıyor Bende Artık sonlandırmak Zorunda kaldım Ben o arkadasın iyi niyetinden Suphem yok ama Boyle olmasıda Hos Degil Gereklı acıklamayı Umarım geldgii zaman Yapar Ve gonderımı yapmadıgı arkadaslara Haklarını Atar ... konu daha fazla uzamasını İstemıyorum Herkeze h. geceler Konu kılıt @Shellac
Yoo bugun de bu konuya yorup yapti bi kerede ben olim dediAdam Casper oldu dost nickini Casper yapıp gelir kötü olan o
Senin düşüncen ve yaptığın ortada az çok kişi de seni tanıyor takma kafaya
Hadi canımYoo bugun de bu konuya yorup yapti bi kerede ben olim dedi