- 64,619
- 29,960
- 113
Sağlık olsunSavas zort oh be
Sağlık olsunSavas zort oh be
Ben senin amcanımHadi canım
Karistirdim o zaman başkasıyla benYoo bugun de bu konuya yorup yapti bi kerede ben olim dedi
Benden başka Bi kişi dedi ama o değildirBen senin amcanım
Haaa o değilse tamamKaristirdim o zaman başkasıyla ben
Biri de vardı rollcu seçildi kazandı fix istedi atmadı ondan bahsediliyor zannettim
GenO nasil bir u donusu senem
Sorun yok reis o günün etketledi payfix Yaz diye yazdık o günden beri yok eleman yazdim payfix Yaz 500 atayım buradaki ortamı zedeleme yeterki diye hala yok ortadaAdam Casper oldu dost nickini Casper yapıp gelir kötü olan o
Senin düşüncen ve yaptığın ortada az çok kişi de seni tanıyor takma kafaya
Para değiştirir bazı insanı açıklama yapsa yeterli olacak aslında parasinda da değilizGen
Sorun yok reis o günün etketledi payfix Yaz diye yazdık o günden beri yok eleman yazdim payfix Yaz 500 atayım buradaki ortamı zedeleme yeterki diye hala yok ortada
Kım o ne kacırdım benPara değiştirir bazı insanı açıklama yapsa yeterli olacak aslında parasinda da değiliz
Meraktan Allah korusun bişey olurKım o ne kacırdım ben
Kesinlikle katılıyorum dost ondan geleni bir dosta atacaktım ihtiyaç sahibi cebimden attım kazanan ben oldumPara değiştirir bazı insanı açıklama yapsa yeterli olacak aslında parasinda da değiliz
hay ağzın bal yesin. sabahtan beri isim verirler diye takip ediyorum. herkes yemin etmiş gibi isim vermeden imalı imalı konuşuyor. ambalaj oldumKım o ne kacırdım ben
Sah diyim sen anla 😁Kım o ne kacırdım ben
Sevaptır dost helal olsunKesinlikle katılıyorum dost ondan geleni bir dosta atacaktım ihtiyaç sahibi cebimden attım kazanan ben oldum
Bugün destek olduğumuz dostlar gün gelir bize omuz olur karşılık beklediğimiz için değil iyi niyet döner dolaşır bulur kisiyiSevaptır dost helal olsun
Sen bana ol Yastık altından çıkardaAman neyse kım bana sponsor oluyo sımdı roll yapak
Bnkaya gıtte yolla paramıSen bana ol Yastık altından çıkarda
Sahlıtiyan🤣🤣Aman neyse kım bana sponsor oluyo sımdı roll yapak
ama o uyuya kalmışımlar, vay sabah olmuşlardan belliydi öyle bi halt yiyeceğiSah diyim sen anla 😁