- 40,143
- 20,821
- 113
Adamımız nerde kardeşimSahlıtiyan🤣🤣
Adamımız nerde kardeşimSahlıtiyan🤣🤣
1060 Türk lirası faturam duruyor zortladım ben yaBnkaya gıtte yolla paramı
O kaybeder dost 😊ama o uyuya kalmışımlar, vay sabah olmuşlardan belliydi öyle bi halt yiyeceği![]()
Öptüm öldüAdamımız nerde kardeşim
Mobil ödeme yaptın demi uzak dur çok canin sıkılır o muhabbetten1060 Türk lirası faturam duruyor zortladım ben ya
Seni söyledim ama yine seçildin zaten ben öyle şeyleri takmam.Merak ettiğim sadece sen engellisin bende seninle ne sorun oldu aceba 🤔🤔Gen
Sorun yok reis o günün etketledi payfix Yaz diye yazdık o günden beri yok eleman yazdim payfix Yaz 500 atayım buradaki ortamı zedeleme yeterki diye hala yok ortada
Söz nıye dıyon o zmn1060 Türk lirası faturam duruyor zortladım ben ya
Allah Allah ben ne bilim hemen kapatacaklarını 2 gün dayanamadılar awSöz nıye dıyon o zmn
OkAllah Allah ben ne bilim hemen kapatacaklarını 2 gün dayanamadılar aw
Sana sormak lazım herhangi bir diyalog olmadı aramızda elin kaymıştır yanlışlıklaSeni söyledim ama yine seçildin zaten ben öyle şeyleri takmam.Merak ettiğim sadece sen engellisin bende seninle ne sorun oldu aceba 🤔🤔
Herhalde olabilir 🙏Tamam buldum kesin dik dik konusmussundur bana olabilir bak 😂🤣Sana sormak lazım herhangi bir diyalog olmadı aramızda elin kaymıştır yanlışlıkla
Bilemem dost Neyi Neden yaptıgını kafasından Gecenleri O an ki Problemlerini Bizlerede Para Emanet Ediliyor Burası Sanal diye Biraz Daha Rahat Hakeret Ediliyor ama Ben dedigim giibi Kotu dusunmek İstemıyorum Vardır Bir Sebebi Ama forumlarda Güven onemlidirAdam Casper oldu dost nickini Casper yapıp gelir kötü olan o
Senin düşüncen ve yaptığın ortada az çok kişi de seni tanıyor takma kafaya
Sana . Bile yazmadım asla aynı başlıkta birlesmedik dediğim gibi profilime bakarken elin kaymıştır 5 yıldır tek kalp kırmadı kirmazda bu bünyeHerhalde olabilir 🙏Tamam buldum kesin dik dik konusmussundur bana olabilir bak 😂🤣
Yok zaten özelden yazmadım yanlış anlaşılmasın 🙏Açtım engeli nedenini hatirlamadim 👍Sana . Bile yazmadım asla aynı başlıkta birlesmedik dediğim gibi profilime bakarken elin kaymıştır 5 yıldır tek kalp kırmadı kirmazda bu bünye
Sorun yok dost iyi forumlar 🙏Yok zaten özelden yazmadım yanlış anlaşılmasın 🙏Açtım engeli nedenini hatirlamadim 👍