http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Novasky - Fluminense

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
1.90

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,124
7,126
113
Gen
Sorun yok reis o günün etketledi payfix Yaz diye yazdık o günden beri yok eleman yazdim payfix Yaz 500 atayım buradaki ortamı zedeleme yeterki diye hala yok ortada
Seni söyledim ama yine seçildin zaten ben öyle şeyleri takmam.Merak ettiğim sadece sen engellisin bende seninle ne sorun oldu aceba 🤔🤔

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,223
3,702
113
Seni söyledim ama yine seçildin zaten ben öyle şeyleri takmam.Merak ettiğim sadece sen engellisin bende seninle ne sorun oldu aceba 🤔🤔
Sana sormak lazım herhangi bir diyalog olmadı aramızda elin kaymıştır yanlışlıkla

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Adam Casper oldu dost nickini Casper yapıp gelir kötü olan o
Senin düşüncen ve yaptığın ortada az çok kişi de seni tanıyor takma kafaya
Bilemem dost Neyi Neden yaptıgını kafasından Gecenleri O an ki Problemlerini Bizlerede Para Emanet Ediliyor Burası Sanal diye Biraz Daha Rahat Hakeret Ediliyor ama Ben dedigim giibi Kotu dusunmek İstemıyorum Vardır Bir Sebebi Ama forumlarda Güven onemlidir

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,223
3,702
113
Herhalde olabilir 🙏Tamam buldum kesin dik dik konusmussundur bana olabilir bak 😂🤣
Sana . Bile yazmadım asla aynı başlıkta birlesmedik dediğim gibi profilime bakarken elin kaymıştır 5 yıldır tek kalp kırmadı kirmazda bu bünye